Help papa leven!

Help papa leven! | Geld inzamelen
 
 
Onze vader heeft ALS, maar nu is het tijd voor verandering!

Wij zijn Anouk en Tessa en vragen hulp voor onze zieke vader.
 
Onze vader (Michel, 52 jaar) is een positieve, grappige, lieve en krachtige man. Een echte doorzetter die niet van opgeven weet. Maar sinds 30 augustus 2012 heeft papa te horen gekregen dat hij de slopende ziekte ALS heeft. ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel waarbij de gemiddelde levensverwachting 3-5 jaar is na de eerste symptomen.
 
Toch met de gemiddelde levensverwachting van 3-5 jaar is onze vader heel sterk. Nu na 7 jaar zijn wij blij dat hij er nog steeds is. Maar helaas is er ook achteruitgang. Sinds 2 jaar krijgt hij steeds meer moeite met praten, de trap op en af gaan en lange afstanden lopen lukt niet meer. Hiervoor moeten er nu toch echt in en rondom het huis wat aanpassingen komen.
 
In mei 2019 start de bouw van de aangepaste slaap- en badkamer aan de zijkant van ons huidige huis. In de tuin moet de bestrating worden aangepast zodat de aanbouw toegankelijk is met een rolstoel. Nu is er natuurlijk hiervoor hard gespaard, maar is er in de toekomst ook nog geld nodig voor andere aanpassingen. Zodat de kwaliteit van het leven voor papa zo goed mogelijk blijft. Denk hierbij aan een aangepaste rolstoelbus, tillift, spraakcomputer enz.
 
Kortom, wij weten niet hoelang papa nog heeft en wij willen dat hij zo lang mogelijk nog bij ons kan zijn, met zo min mogelijk hobbels op de weg. Wij zijn blij met alle kleine beetjes om de kwaliteit van papa’s leven zo goed mogelijk te houden. Draagt u een steentje bij?
 
Bedankt!


Anouk, Tessa
en onze papa

Delen is lief! <3

 
Meer informatie over de ziekte ALS vindt u via deze link:
https://www.als.nl/wat-is-als/de-ziekte/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
155 donaties
€ 4.254,00

Deze actie is gesloten.