Help ook de andere slachtoffers van de brand!

Help ook de andere slachtoffers van de brand! | Geld inzamelen
 
 

Lieve Dongenaren,

De brand in de Kardinaal van Rossumstraat heeft een diepe indruk gemaakt. Wat verschrikkelijk! Voor het getroffen gezin is een doneeractie op touw gezet. Superlief, maar er zijn nog meer slachtoffers. Ik ken ze niet persoonlijk, maar wil wel hen ook een hart onder de riem steken met een doneeractie. In het huis waar de brand is ontstaan heeft Victoria de brand niet overleefd, Ania is zwaargewond en ook de 3 mannen die in het huis woonden zijn alles kwijt geraakt. Ze hebben niets meer. Ze hebben geen thuis meer! Steun hen aub met een bijdrage. En ik zorg dat het bij hen terecht komt! Bij voorbaat dank!

Susan van Vorstenbosch

Susan van Vorstenbosch
24-12-2021

Lieve donateurs,

Bijna 4 weken na de brand hebben Ania, Thomas, Ryszard, Oskar en de nabestaanden van Victoria de opbrengst van de doneeractie in ontvangst kunnen nemen.

Dankzij jullie donaties hebben zij een mooi bedrag ontvangen om hun leven, zo goed en kwaad als het kan, te herpakken. Ze zijn jullie daar erg dankbaar voor.

Bedankt! Dankzij jullie was de doneeractie een succes! In Dongen doen we dingen samen!

Veel liefs,
Susan van Vorstenbosch


Susan van Vorstenbosch
11-12-2021

Lieve donateurs,

Wat een donaties, wat een bedrag. Wauw! Bedankt! 

Ania, Tomasz, Ryszard, Oskar en de nabestaanden van Victoria zijn onder de indruk van de doneeractie en hun dank is groot. 

Binnenkort zullen zij het geld ontvangen.

Ik houd jullie op de hoogte.

Groetjes Susan


401 donaties
€ 9.392,00

Deze actie is gesloten.