Help onze zoon met autisme naar buiten te gaan

Help onze zoon met autisme naar buiten te gaan | Geld inzamelen
 
 
Help Delano aan een bakfiets

Hallo allemaal,

 

Ik vraag hier om hulp voor mijn zoontje Delano.

Hij is een 2.5 jarige jongen met autisme die graag fietst.

Delano is alleen een erge grote peuter die geen gevaar ziet en dus ook absoluut niet zelf kan fietsen en lopen is ook een probleem. 

Helaas kan Delano door verzwakking in zijn beentje niet lang lopen. En van fietsen word hij altijd heel rustig op momenten dat hij zwaar overprikkeld is.

Delano is in mei dit jaar grote broer geworden van een kleine zusje.

Dat vind hij super leuk. Maar nu kan mama niet veel met hem fietsen. Wat hij wel graag zou willen. Hij vraagt ook meerdere keren per dag of we gaan fietsen maar dat kan nu niet.

 

Ik kan zelf helaas door eigen gezondheids problemen niet met beide kindjes fietsen. Zeker niet omdat Delano te groot al word voor het fietsstoeltje. Dit maakt het niet makkelijk. Ik hoop dat mensen kunnen helpen zodat mijn zoontje vaker buiten komt en naar de speeltuin kan gaan.

Dat is nu heel lastig omdat er geen speeltuin in de buurt is en fietsen onmogelijk is.

Delano heeft het nodig om naar buiten te gaan vanwege zijn autisme. Het is zeker belangrijk omdat hij anders nog meer komt achter te lopen in zijn ontwikkeling en hij loopt al flink achter hij zit nu op een mentale leeftijd van 1 jaar dit hoop ik te beperken door meer dingen met hem te kunnen gaan ondernemen.

Met vriendelijke groet Sandra van der Meijden Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 645,00
Doel: € 2.000,00
32%

Deze actie is gesloten.