Help onze vriendin in het buitenland!

Help onze vriendin in het buitenland! | Geld inzamelen
 
 

Dit is Jenny, onze lieve vriendin uit Griekenland. 

Wij hebben haar 5jaar geleden leren kennen tijdens onze vakantie naar griekenland. 

Wat een topvrouw is dit! Staat altijd klaar voor alles en iedereen en zelf als zij, het eigenlijk niet red of kan probeert zij alles voor iedereen zo goed en leuk te maken als het maar kan! 

1,5 maand geleden is er bij haar baarmoederhalskanker geconstanteerd, dan stort je wereld in. Zo een jonge vrouw, zoveel meegemaakt al in het leven en altijd positief en oprecht tegenover alles en iedereen. 

In haar verzekeringspakket zit geen operatie voor het behandelen van haar ziekte. Wat inhoud dat zij alles zelf moet betalen (de behandeling, nabehandeling en medicijnen). Onlangs heeft zij al 1 operatie gehad en al het geld wat zei had daaraan besteed. Nu heeft zij een 2e operatie nodig maar daar is helaas geen geld voor. Ze kunnen haar genezen maar helpen haar niet eerder dan dat er word betaald :(. 

 

Zij durft en houd er niet van om hulp te vragen, dus nu is het aan ons en iedereen erom heen haar die hulp te geven en bieden! Elk klein beetje helpt, haar volgende operatie kan hopelijk volgende maand plaats vinden! 

 

HELP ONZE LIEVE VRIENDIN JENNY!!! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 120,00
Doel: € 5.000,00
2%