Help onze top bezorger en zijn gezin !!!

Help onze top bezorger en zijn gezin !!! | Geld inzamelen
 
 

Beste wijk en dorpsgenoten,

Wat een vreselijk nieuws kregen we zaterdag 06 november te horen, onze eigen altijd vriendelijke en hardwerkende "welkom in Spakenburg" roepende postbezorger van PostNL is bij het uit zijn bus stappen aangereden en ernstig gewond geraakt. Inmiddels sta ik in contact met een naaste van hem welke mij wist te vertellen dat het naar omstandigheden goed met hem gaat maar dat hij wel veel pijn heeft. Onze altijd vrolijke vriend werkt altijd hard voor zijn gezin waar hij erg trots op is. Enige tijd geleden was zijn dochter een dag met hem mee en stelde hij haar ook vol trots aan mij voor. Deze man is tijdens zijn werk (naar alle waarschijnlijkheid als zzp,er) ernstig gewond geraakt en zal langere tijd naar het zich laat aanzien uit de running zijn helaas. Beste Bunschoten spakenburgers, laten we alsjeblieft ons hart laten spreken en deze allom gerespecteerde en zeer geliefde pakketbezorger een hart onder de riem steken door hem en zijn gezin financieel te steunen in deze zware en moeilijke tijd. 

Namens vele mede buurt en dorpsgenoten hoop ik een mooi bedrag voor deze topper en zijn gezin op te halen.

Met vriendelijke groet,

Michiel Jongewaard

RM Jongewaard
07-11-2021

Beste dorpsgenoten, 

Wat begon als een klein gebaar om een mooi mens ietwat te kunnen helpen is het een beetje uit de hand gelopen. Wat een hoeveelheid berichten, donaties, media aandacht en nog zoveel meer. Inmiddels ben ik sprakeloos en staat de teller ruimschoots boven de €5000,- en dit had ik nooit durven denken laat staan hopen. Iedereen persoonlijk bedanken gaat niet dus doe ik het via deze weg. Aangezien onze Jubrail (Gabriél) een bescheiden man is stop ik de doneer actie vandaag om 16.00 uur daar het anders echt veel te gek wordt en ik bang ben dat hij het misschien niet eens durft aan te nemen. Via de socials en de lokale media zal het gevolg van deze actie te volgen zijn.

Dank jullie wel allemaal.

MVG Michiel Jongewaard


RM Jongewaard
07-11-2021

Gezien het feit dat ik zo transparant en eerlijk mogelijk wil handelen de volgende correctie, in de begeleidende tekst staat dat Jubrail (Gabriél) naar alle waarschijnlijkheid als zzp,er werkzaam zou zijn, dit is ook 3 jaar zo geweest maar inmiddels heb ik vernomen dat hij onlangs in vaste dienst zou zijn genomen door PostNL. Kijkend naar de hartverwarmende reacties bij de donaties wordt het hem hoe dan ook zeer gegund en derhalve zal ik binnenkort de opbrengst en alle daarbij horende reacties aan Jubrail en zijn gezin overhandigen.


RM Jongewaard
07-11-2021

Inmiddels is er contact geweest en kan ik melden dat het redelijk goed gaat met onze altijd opgewekte vriend.

Overweldigend wat er deze ochtend allemaal is gebeurd en hoeveel er is gedoneerd, ook de reacties bij de donaties zijn hartverwarmend en geven aan hoe geliefd en gewaardeerd Jubrail in het dorp is. Als er mensen zijn die eventueel een kaart willen sturen kunnen deze afgeven op de Tabakskamp 107 te Bunschoten.


281 donaties
€ 5.538,00

Deze actie is gesloten.