Help onze terminaal zieke vriend!!

Help onze terminaal zieke vriend!! | Geld inzamelen
 
 
Dit is Erik 30jr Terminaal ziek en zit op dit moment in zijn overlevingsfase. Wie helpt?

 Lieve mensen,

Wij als vrienden van Erik willen hem graag helpen zijn laatste levensfase wat makkelijker door te komen.

Erik is 30jr en vader van een zoon van 2,5jr.

Hij kreeg in dec.2015 te horen dat hij slokdarmkanker heeft met uitzaaiingen in zijn lichaam, de artsen vertelde hem dat ze niks voor hem konden betekenen, ze gaven hem 11 mnd en inmiddels is Erik 17 mnd verder.

Ondanks dit probeerd Erik de positieve kant van het leven te blijven inzien. Hij ging de chemo's , scans en vele onderzoeken tegemoet. Inmiddels 20 chemo's verder probeerd hij nog steeds er uit te halen wat er in zit.

Maar tot overmaat van ramp, heeft Eriks zijn vrouw 3 weken geleden hem verlaten voor een andere man, en staat hij er nu alleen voor, zowel financiël als de zorg voor zijn zoontje die hij 3 dagen in de week heeft.

Daar waar hij het financieel niet kan bekostigen met zijn wia uitkering +/- €1100,-  zijn zijn vaste lasten in de maand €900,- . Met de overige €200,- moet hij zichzelf en zijn zoontje onderhouden en zijn benzine kosten bekostigen betreft zijn ziekenhuisbezoeken aan het AMC. Hierbij komen er ook nog onverziene kosten bij betreft een scheiding, daar waar hij de financiële mogelijkheid niet heeft, maar hij ziet daar de noodzaak wel van in dat het moet. Zoals jullie kunnen zien kan geen mens in deze situatie de maand door komen.

Kortom willen wij als vrienden graag zijn Bucket-list in uitvoering laten gaan, zodat hij zijn laatste maanden die hij nog heeft met zijn zoontje leuk door kan komen.Want veel tijd zou hij niet meer hebben, Wij zien hem snel achteruit gaan.

Hierbij een paar punten voor zijn Bucket-list:

-Op Vakantie.

-Op het Circuit rijden in een Honda Civic.

-Helikoptervlucht (het liefst in het buitenland)

- Een Prive optreden van Lange Frans, André Hazes.jr of  Nino of Priester.

Wij hopen met deze actie al deze punten waar te kunnen maken.

Bedankt voor uw aandacht en tijd.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 780,00
Doel: € 8.000,00
9%

Deze actie is gesloten.