Help onze ouders het wat dragelijker te maken..

Help onze ouders het wat dragelijker te maken.. | Geld inzamelen
 
 
Help Tineke in haar strijd tegen kanker...

Update ;; we zitten nu in de laatste week van de bestraling en mede dankzij jullie donaties hebben we het elke keer nog gered om op en neer te gaan deze 6 weken! Maar we zijn er nog niet... na deze periode gaan we verder met de  chemo... wil iedereen heel erg bedanken voor alle donaties en vooral blijven delen want alle kleine beetjes helpen!  

Lieve allemaal, 

Even in het kort ;

Vorig jaar (2018) hebben wij te horen gekregen dat onze moeder een hersentumor heeft. Nu is ze hier in november aan geopereerd en hebben ze gelukkig 98% weg kunnen halen, over 3 weken gaan ze starten met 6 weken lang elke dag bestralen en daarna nog 32 chemokuren. 

Vandaag (11-01-2019) hebben we te horen gekregen dat het met de chemo en bestraling eigenlijk alleen maar uitstellen is en de overige 2% die er zit klein te houden. Als deze tumor weer gaat groeien, wat hij uiteindelijk zal gaan doen dan kunnen ze helaas niks meer betekenen, wat ons heel erg veel verdriet doet, op deze manier kan het nog een aantal jaar duren. 

Waarom start ik deze doneeractie? Omdat wij als gezin door de bomen het bos niet meer zien, mijn vader is invalide en gedeeltelijk verlamd door het cauda syndroom , wat er toe leid dat hij niet elke dag met mijn moeder op en neer kan rijden naar Groningen. Omdat hij zelf heel slecht kan lopen.  wij als kinderen doen natuurlijk alles voor onze ouders maar financieel kan dit gewoon niet uit. 

Mijn ouders krijgen natuurlijk wel een gedeelte vergoed via de verzekering maar dat is lang niet zoveel als wat we eigenlijk nodig zijn, we moeten 6 weken lang 5 dagen in de week naar Groningen. Nu hadden we eventueel gekeken naar taxi ritjes vanuit de verzekering maar mijn moeder mag dan maar in haar eentje mee met allemaal vreemde mensen, helaas heeft ze hele erge angststoornissen en is dit helaas niet voor haar haalbaar en willen wij toch als gezin zijnde bij haar zijn in deze verschrikkelijk moeilijke periode. Ook hadden we gekeken voor eventuele overnachtingen in een hotel of via het UMCG zelf maar helaas is dit met ons budget ook niet haalbaar. Mijn ouders hebben maar 1 inkomen omdat ze allebei invalide zijn. 

Ik wil haar in deze periode zo min mogelijk lastig vallen met problemen over geld, maar helaas moeten we ons zorgen maken om geld omdat het er gewoonweg niet is om te tanken. 

Dus mijn vraag aan jullie is, zouden jullie ons alsjeblieft willen helpen? Om het mijn ouders een beetje dragelijker te maken, zodat we in deze moeilijke periode geen zorgen hoeven te maken om geld, of dat we in het ziekenhuis komen of dat er eten op tafel staat? Ik zou dit normaal nooit van anderen vragen maar we weten ons geen raad meer.  

 

Alvast heel erg bedankt..

Liefs Nathalie 

 

Nathalie Poede
13-12-2020

Iedereen bedankt voor alle donaties destijds. Dit heeft mijn ouders ontzettend geholpen!  Inmiddels is alles 'stabiel' en hebben we om de 6 maanden controle.  De laatste scan was er minimale toename van de tumor, maar wij wisten dat dit zou gaan gebeuren.  Maar tot nu toe alles stabiel en geen reden tot paniek.  Mede dankzij jullie zijn er wat meer zorgen uit handen genomen! Hiervoor eeuwig dank!


Nathalie Poede
21-01-2019

Overweldigend om te zien hoeveel mensen 

met ons mee leven! Lieve mensen allemaal heel erg bedankt voor jullie donatie. Dit doet ons zo goed en vooral mijn ouders het heeft een stukje zorgen weg genomen. 💐

en vooral blijven delen 😊


63 donaties
€ 1.425,00
Doel: € 3.500,00
40%

Deze actie is gesloten.