Help onze lieve Ollie!!

Help onze lieve Ollie!! | Geld inzamelen
 
 
Help mijn lieve Ollie

Lieve lieve vrienden, familie en andere dierenliefhebbers

Het ergste wat je als honden eigenaar/liefhebber kan over komen is bij ons gebeurd.... Op Dinsdag 13 maart 2018, ben ik met Ollie onze Welsh corgi cardigan van 6 jaar en in de bloei van zijn leven naar de Dierenarts gegaan omdat hij hoofdpijn had op een bepaalde plekje op zijn hoofd. Ik verwachte eigenlijk gewoon dat hij zich gestoten had of een verkoudheid etc. Er is toen bij Dierenkliniek AniCura in Eersel een foto gemaakt, en er viel een stilte bij het bekijken van de foto, er bleek een verdacht plekje op zijn schedel te zitten. Shit shit shit, hoe kan dat nou zo'n gezonde jonge hond! We zijn toen doorgestuurd voor een CT- scan, dit kon bij dierenziekenhuis AniCura in Dordrecht (106 km van ons huisadres vandaan) waar de neuroloog/dierenarts Kenny Bossens ons heeft geholpen, hij had geen goed nieuws na de CT-scan.. een tumor/gezwel in het hoofd van ons liefhebbende alles, onze schat en ook voor vele wel bekend als ons hondenkind!!
Er is direct een biopt genomen, deze uitslag komt over een dag of 5 bij ons binnen. Wachtend in alle onzekerheid, maar Kenny voorspelde al min of meer het slechte nieuws dat we zeker rekening moesten houden met Kanker, Het vreemde is dat Ollie super vrolijk, actief, enthousiast is en wij ons dit amper voor konden stellen. Totdat de uitslag van het biopt binnen is deze vreselijke ziekte werd bevestigd...Je wereld stort gewoon compleet in, dit verwacht je niet van een jonge hond in top conditie.
Door Kenny Bossens zijn we doorgestuurd naar Anicura dierenziekenhuis Terneuzen (126 km van ons huisadres vandaan) die bekend staan op het gebied van de Oncologie. En Vandaag hebben wij daar Oncologisch Dierenarts Lotte Beirens mogen ontmoeten, zij vertelde ons dat het om een plaveiselcel tumor gaat, deze tumor is traag groeiend maar zeer kwaadaardig. Het behandel plan word uitgebreid doorgenomen. En we gaan het doen! We gaan het gewoon doen! Wij gaan de strijd tegen deze vreselijke ziekte aan en hopen dat door middel van deze behandelingen wij nog lang mogen genieten van mijn allergrootste kleine vriend op korte pootjes!
De behandeling zal als volgt gaan; we zijn 28 maart 2018 gestart met chemo, deze behandeling zal zich om de 3 weken herhalen(Terneuzen). Nu hebben wij vandaag te horen gekregen dat er 99% kans is op groenlicht voor een chirurgische ingreep. Hierbij word de Tumor weggehaald en het defect in de schedel gerepareerd. Dit in combinatie met de chemotherapiebehandelingen.
Maaaar je voelt de bui al hangen, dit kost geld veel geld en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Ik vraag niet snel om hulp dat weten de mensen die mij kennen, maar mocht je ons willen steunen in dit zware proces en positief mee vooruit willen denken steun ons met een bijdrage of door dit bericht actief te delen op social media! Of allebei ;-) Ik kan mijn vriendje echt niet missen!! Liefs EvaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 100,00
Doel: € 3.000,00
3%

Deze actie is gesloten.