Help onze koeien voeren in de winter

Help onze koeien voeren in de winter | Geld inzamelen
 
 
Help ons hooi te kopen, om onze koeien te voeren in de winter.

Wij hebben een kleine boerderij in Zweden en doordat er te weinig gras groeide in de afgelopen droge zomer, hebben wij nu niet genoeg hooi van het land kunnen halen en zijn de prijzen om hooi te kopen enorm hoog (normaal 35€ voor 1 baal nu ongeveer €200 voor 1 baal)

Wij zijn noodgedwongen onze koeien zelf te slachten wanneer wij geen voer voor ze kunnen kopen, slachthuizen zitten vol tot voorjaar 2019 en wanneer wij de koeien zelf slachten zullen wij het vlees niet mogen doorverkopen (niet gekeurd) Voor ons is 8 koeien teveel voor in de diepvries. Wij hebben al een aantal koeien kunnen verkopen maar de vraag naar koeien is ook niet zo groot aangezien het voer zo schaars is. 

Wij hopen zo een bedrag bij elkaar te krijgen zodat we onze koeien niet moeten slachten, om ze vervolgens in het bos te gooien. (zweedse rendac komt hier niet)

Wij hebben geprobeerd zelf geld te lenen bij de bank maar omdat wij niet lang genoeg in Zweden zijn en door de scherpe EU regels kunnen die niks voor ons betekenen. :'( Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 550,00
Doel: € 10.000,00
5%

Deze actie is gesloten.