Help onze kleine vechter om verder te vechten!

Help onze kleine vechter om verder te vechten! | Geld inzamelen
 
 
Vanwege een darminfectie in het ziekenhuis heeft Jayson nu extra hulp nodig.

Hallo,

Wij zijn familie Marcos-Justina.

Op 5 mei werd onze tweeling Justin en Jayson met 6 maanden te vroeg geboren. Ze konden nog niet 100% zelfstandig adem halen en bleven in een couveuse. Enkele weken na de geboorte werden ze ziek en kregen ze een darminfectie. Na vele onderzoeken en bloedtesten kregen wij het nieuws dat het ernstig was. De artsen hebben hun uiterste gedaan maar onze babies moesten geopereerd worden. Helaas waren de darmen van Justin zo ernstig aangetast door de infectie dat hij in onze armen stierf enkele dagen na de operatie. Dit was een zware klap voor ons allemaal.

Jayson heeft heel hard gestreden om te overleven met heel veel ups en downs maar het is hem gelukt ondanks alles. Deze 3,5 maand waren erg zwaar voor ons gezin en onze kleine vechter is sinds een maand eindelijk thuis na 3,5 maand in het ziekenhuis. 

Omdat onze familie het financieel niet breed heeft vragen wij om steun voor de medische uitgaven die nog zullen komen omdat Jayson speciale voeding en medische behandelingen nodig heeft. 

Ik zal de namen van een ieder die meehelpt op een t-shirt schrijven en 16 kilometer rennen (voor iedere week 1 kilometer), dat Jayson in het ziekenhuis gelegen heeft. Op deze manier willen wij jullie allemaal bedanken en zullen wij jullie steun nooit vergeten!

Bedankt.

Liefs,

Familie Marcos-Justina.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 135,00
Doel: € 9.000,00
1%

Deze actie is gesloten.