Help onze kittens aan een Snuggle Kitty!!

Help onze kittens aan een Snuggle Kitty!! | Geld inzamelen
 
 
Surrogaatmoeder knuffels voor kittens

Sinds enkele jaren werken wij als gastoudergezin voor de Dierenbescherming Zuid-Limburg. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan het socialiseren en herplaatsen van moederloze zwerfkittens. 

Inmiddels is het seizoen weer in volle gang en ook wij hebben inmiddels ons eerste nestje kittens mogen ontvangen. Amper 4 weken oud, gevonden op straat en veel te jong om nu al moederloos te zijn. Ze hebben duidelijk nog zuigbehoefte en zoeken hun moeder. Omdat kittens op deze leeftijd normaal nog bij hun moeder horen te zijn, hoop ik ze met de aanschaf van deze Snuggle Kitty knuffels, ook wel "surrogaatmoeder-knuffels" genoemd, meer op hun gemak te stellen. De knuffels hebben een nagemaakte hartslag en er kan een warmtezakje in, zodat het voor de kleintjes net lijkt alsof ze nog tegen hun mama aan liggen. Dit maakt ze een stuk rustiger en vertrouwder.

Mijn doel is om minimaal 1 knuffel te kunnen aanschaffen. Maar het liefst spaar ik er een aantal bij elkaar zodat andere gastgezinnen met hele jonge kittens er ook gebruik van kunnen maken.

Alle kleine beetjes helpen! Je maakt ons en de kittens er heel blij mee!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 115,00
Doel: € 100,00
115%

Deze actie is gesloten.