Help onze Kanjer met zijn Wens | Geld inzamelen
 
 

Help onze Kanjer met zijn Wens

Mijn zoon Mijn Kanjer Al 2 jaar vechten tegen Kanker A.L.L

 

 

HalloIk ben moeder van 4 prachtkinderen 17.13.10.2.5 jaar ,mijn jongste zoon  Levi kreeg op 11 mei 2017 de diagnose A.L.L Acute Lymfatische Leukemie op 8 jarige leeftyd,zijn lijfje zat voor 80% vol met kankercellen, hij valt in de medium risk en de behandeling zal 2 jaar duren,Onze wereld stortte in! 

Maar wat is hij toch sterk!Heel erg ziek geweest,de ergste klap was eenn half jaar geleden kreeg Levi plots pijn in zijn buik en zat er geen leven meer in,,met spoed na het UMCG en kwam op de IC aan alle toeters en bellen,hij had ernstige alvleesklierontsteking en nierfalen,later kreeg hij nog vocht in zn longen erbij door de zware chemokuren opgelopen ,de artsen verwachten niet dat hij de nacht ging redden,maar levi is godzijdank wat de artsen zeiden... de goede bocht omgegaan,boven verwachting..Hij vecht zo hard en klaagt nooit,omdat hij zo sterk is sleept hij ons allen erdoorheen,ongelooflijk hoe sterk!

Wat een angst en wat een verdriet hebben wij 2 jaar lang gehad,maar naast dat hoort bij ernstig ziek zijn ook heel veel kosten.

Meerdere malen Ronald mac Donald huis,als daar geen plek was in een hotel,eten ,vervoer parkeerkosten en ook nog medicijnen werden niet vergoed omdat hij alles in drankvorm moest hebben.

Levi is nu op 10 mei 2019 klaar met de behandeling en heeft hij de kanker verslagen!

Hij heeft het zwaar met de laatste loodjes,zijn beenmerg is uitgeput,zn weerstand nihil en krijgt hij om de 2 weken wel herpes infecties in zn ogen, psychisch is hij ook op en loopt bij een psychiater sinds een paar weken.

Levi is 2 jaar goed ziek geweest en hebben we niks kunnen doen. We mochten ook nooit verder da een uur van het ziekenhuis af zijn,voor als er wat gebeurde dan moeten we binnen een uur er zijn.

Ook zijn broer en zussen hebben een flinke klap opgelopen hiervan.


Levi zijn wens is om na Disneyland Parijs te gaan en in het Disney hotel te slapen,helaas gaat mij dat niet lukken financieel,alle kosten hebben er zo ingehakt,en ik gun hem dit zo erg! Na al zn harde vechtrn en dapperheid! 

ik hoop dat jullie willen doneren voor mijn kanjer! Om hem Als verrassing als hij klaar is weg te kunnen!

Deze donatie delen word ook heel erg gewaardeerd!


Alvast heel erg bedankt!

 

Ciska Habing
20-07-2019

Hoi iedereen..

met levi gaat het goed op het moment, hij is nu 8 weken schoon! Op 10 mei heeft hij zn laatste chemo gehad en hebben nu om de 3 weken controles in het UMCG.

Al zijn we blij dat de chemo's voorbij zijn,leven we continue in angst.. wat als?.. onbezorgd leven is voorbij.Het eerste jaar is het risico volst dat het terugkeert,we moeten ons er gewoon doorheenslaan en vertrouwen hebben. Zoals we 2 jaar lang gedaan hebben.

Voor nu gaat alles goed gelukkig en kan hij weer gaan genieten.Wat zijn wij dankbaar!

Ook jullie mensen die al gedoneerd hebben,en lieve berichten geplaatst hebben,echt heel erg bedankt!

We zijn goed op weg en doel bijna behaald!

Deze actie is voor het verblijf in disneyland,de rest bekostigen we zelf,zonder deze actie gaat het ons echt nooit lukken helaas...

Zouden jullie ons nog willen helpen?Het word zeer gewardeerd als jullie naast doneren miss ook deze actie willen delen? 

Groetjes Ciska.

 

 

 


 

Laat een reactie achter

107 donaties
€ 1.946,00
Doel: € 3.000,00
64%