Help onze jongeren aan een afscheidsgeschenk

Help onze jongeren aan een afscheidsgeschenk | Geld inzamelen
 
 
Jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep sluit, help onze jongeren!

Lieve allemaal,

Een veilig, ontspannen, duurzaam geschenk die zij ten alle tijden bij zich hebben. Het is ze zó gegund! Het zou fantastisch zijn als we op je steun kunnen rekenen en onze jongeren dit waardevolle geschenk kunnen overhandigen. Voor meer informatie over de actie, kijk bij de updates.

Team vaktherapie de Hoenderloo Groep:

Marieke van der Sanden, Jet Verkade, Esmee Brouwer, Pascal van den Hoorn, Nanne Kotkamp, Carla Roelvink, Tinka Verhulst, Digna van Roemburg-Tack en Martje van der Veer.

martje van der Veer
13-07-2020

Lieve donateurs!

Yes, het is gelukt!! De afgelopen weken hebben we ons volop ingezet om met het ingezamelde geld cadeaus aan te schaffen voor de jongeren...... het zijn er maar liefst 220 geworden. Uiteindelijk is het afscheidsgeschenk een ZITZAK geworden die de jongeren zelf met lucht kunnen vullen en lekker op kunnen relaxen. Wanneer de zitzak niet gebruikt wordt, is het een compact pakketje wat de jongeren overal mee naar toe kunnen nemen!

Nadat de lading binnen was, hebben we met elkaar de zitzakken op een leuke & mooie manier ingepakt en werden alle pakketjes voorzien van een prachtige speciaal voor de jongeren ontworpen kaart. 

Vervolgens hadden we de dankbare taak om de cadeaus uit te delen aan de jongeren. Bijzonder en ontroerend om te zien hoe de jongeren het cadeau in ontvangst namen. 

Voldaan sluiten wij deze actie af en willen we jou nogmaals van harte bedanken voor je bijdrage en de support! 


Lieve groet, 

Vaktherapeuten de Hoenderloo Groep 

 


martje van der Veer
11-03-2020

Lieve allemaal,

Begin dit jaar bereikte ons allen het treurige bericht dat onze jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep moet sluiten. We zijn geraakt en het maakt machteloos. Bovenal maken wij ons grote zorgen! Waar moeten de jongeren nu naar toe?! Voor velen op naar de zoveelste plek. Pijnlijk genoeg hebben veel van hen geleerd om zich te verhouden tot deze ongezonde, bizarre omstandigheden. Hun veerkracht is bewonderenswaardig! Tegelijkertijd brengt deze situatie voor veel jongeren enorm veel onzekerheid en stress met zich mee. En dat wetende dat deze jongeren al zoveel (langdurige) stressvolle tijden hebben gekend in hun nog jonge leven. Onze jongeren kampen met complexe problematiek; trauma’s, hechtingsproblemen, depressies, ontwikkelingsstoornissen zoals autisme e.d.

We gunnen hen eerlijke kansen, stabiliteit, een veilige plek en ontspanning. Tijdens de behandeling wordt gezien dat veel jongeren zich ontzettend graag in een hangmat nestelen, onder een dekentje kruipen of op een zitkussen liggen. Deze manier van ontspannen zouden zij zichzelf ook graag toewensen. Voor een moment gedragen worden en een veilige, geborgen plek ervaren. De ritmische beweging werkt stress verlagend en brengt hun ontspanning!

Daarom deze oproep; help onze jongeren aan een waardig afscheidsgeschenk; een hangmat of een fijne deken! Een veilige, ontspannen, duurzame geschenk die zij ten allen tijden bij zich hebben. Het is ze zó gegund! Het zou fantastisch zijn als we op je steun kunnen rekenen en onze jongeren dit waardevolle geschenk kunnen overhandigen.


martje van der Veer
11-02-2020

Graag willen we de donateurs tot nu toe van harte bedanken voor het vertrouwen in de actie en jullie gift! Echt fantastisch wat er al is binnen gestroomd! Op dit moment ligt de actie even stil, omdat De Hoenderloo Groep in een tweesprong staat; er wordt gewerkt aan een sluiting en tegelijkertijd wordt er gewerkt aan een mogelijke doorstart. Het is nog wachten op een besluit hierover. Vanwege deze onzekerheid houden we ons even op de achtergrond. Achter de schermen zijn we bezig met het verder uitwerken van de actie. Wanneer er duidelijkheid is over de toekomst van de Hoenderloo Groep en onze jongeren zullen we ons weer luid en duidelijk laten horen!

Één ding is zeker en dat is dat de donaties ten goede komen aan onze jongeren!

 273 donaties
€ 4.792,00
Doel: € 6.000,00
79%