Help onze dochter aan een behandeling

Help onze dochter aan een behandeling | Geld inzamelen
 
 
Ten einde raad na 15 maanden ziekenhuis bezoeken en onderzoeken.

Help onze dochter aan een diagnose. Ik als moeder ben ten einde raad. Na 15 maanden ziekenhuis bezoeken, cremetjes, antibiotica, aanschaf speciale sokken en 5 verschillende diagnoses waarbij er niks helpt. Ze is nu 11 en haar sociale leven staat stil. Van de week moest ze zelfs met krukken lopen omdat ze niet meer op haar voeten kon staan. Ze zit onder de blaren en open wonden. Ze valt af en ziet er steeds slechter uit. En ondanks dit is het een pracht kind, ze spaart haar haren voor stichting wens. Denkt zelfs nu nog aan anderen die het ook moeilijk hebben. En af en toe breekt ze, is zelfs haar positiviteit op. 

Help haar en ons, zodat ze kan schitteren tijdens de musical, haar sport dansen weer kan beoefenen en kan genieten van haar jonge jaren. Er moet nu toch eindelijk een diagnose en hulp komen. Dan maar buiten de reguliere zorg om. We hebben een kliniek in Duitsland gevonden waar we het vertrouwen wel in hebben. 

Daarvoor ga ik de 5 km lopen tijdens de vliegende vrouwen run. Steun mij door te doneren. Hieronder de fb pagina met een leuke prijs. Je mag natuurlijk hier ook zelf een bedrag doneren en mijn geschatte tijd doorgeven 

Https://fb.me/18mei2019

Ze verdient het!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 50,00

Deze actie is gesloten.