Help onze dochter 24 tijdens haar strijd

Help onze dochter 24 tijdens haar strijd | Geld inzamelen
 
 
Help onze dochter 24 tijdens haar strijd tegen kanker!

Onze 24-jarige dochter Aukje en moeder van ons kleinkind is begin dit jaar gediagnosticeerd met Ewing Sarcoom (botkanker).

Normaliter is het Ewing Sarcoom een agressieve botkanker wat bij kinderen voorkomt. Omdat deze kankersoort zeldzaam is en zij in Nederland (LUMC te Leiden) is uitbehandeld, is zij gestart met een nieuwe soort therapie tegen kanker in Duitsland in de vorm van immunotherapie. Immunotherapie is erop gericht om het afweersysteem te helpen bij het uitschakelen van kwaadaardige kankercellen. Het resultaat van deze therapie is niet volledige genezing, maar om de kankercellen langdurig onder controle te houden met behoud van goede levenskwaliteit. De extra tijd die zij met deze behandeling kan behalen is voor haar en ons erg waardevol. Zo krijgt zij meer tijd om haar 1-jarige dochtertje te zien opgroeien en heeft haar dochter meer tijd met haar moeder.

De behandeling is in Nederland (nog) niet beschikbaar, maar wel voor Nederlanders toegankelijk in Duitsland. Helaas vergoedt de Nederlandse zorgverzekeraar deze behandeling niet en zijn de kosten erg hoog. Met ons spaargeld en donaties vanuit onze directe omgeving heeft zij gelukkig een start kunnen maken, maar helaas is dit niet toereikend voor de volledige behandeling. Er is namelijk nog € 40.000,00 nodig.

Om dit bedrag te realiseren, hebben wij jullie hulp hard nodig. Daarom zouden we graag een beroep op jullie willen doen voor onze dochter en moeder Aukje om te doneren en dit bericht massaal te delen. Wij willen jullie alvast bedanken voor jullie hulp!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 11,00
Doel: € 40.000,00
0%

Deze actie is gesloten.