Help onze bewoners aan een nieuw vervoermiddel!

Help onze bewoners aan een nieuw vervoermiddel! | Geld inzamelen
 
 
Vorige week is onze bus gestolen, nu hebben wij geen vervoermiddel voor de bewoners.

Wooninitiatief de Schonenberg is een stichting die 24-uurs zorg verleent aan jongvolwassenen met een beperking. In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 september is onze autobus van de oprit gestolen. Deze bus is een zeer belangrijk vervoermiddel. De bewoners worden ermee naar dagbesteding, uitjes en dansles gebracht. We gebruiken de bus ook om onze wekelijkse boodschappen te doen. Helaas is de dagwaarde van de gestolen bus niet toereikend om een nieuwe te kopen. 

Draagt u jongeren met een beperking een warm hart toe? En wilt u ons helpen om een nieuw vervoermiddel te bekostigen? Dan zijn wij u zeer dankbaar! 

www.wooninitiatiefdeschonenberg.nl 

Stichting Wooninitiatief de Schonenberg
30-10-2018

Nieuwe bus dankzij succesvolle sponsoractie!

 

We hebben weer een bus!!  Superblij zijn wij en ontzettend dankbaar voor alle kleine en grote donaties die dit mogelijk hebben gemaakt nadat begin september onze vertrouwde bus van onze oprit werd gestolen.

 

Na 2 maanden van ad hoc oplossingen kunnen de bewoners en hun begeleiding gelukkig weer dagelijks gebruik maken van een eigen bus.

 

In totaal heeft onze sponsoractie een bedrag opgehaald van maar liefst € 5.995,=!! Hiermee hebben wij het gat kunnen dichten tussen de verzekeringsuitkering en de aanschafkosten. Wij zijn alle gulle gevers dan ook heel veel dank verschuldigd!

 

Daarnaast een speciale dank aan de Stichting Eekhoorn en Bedrijfsbus.com en natuurlijk aan alle mensen die reageerden en met ons meegeleefd en meegedacht hebben. Fantastisch wat jullie mogelijk hebben gemaakt.  

 

Veel dank en warme groet,

Bewoners, ouders, begeleiding en bestuur

Stichting Wooninitiatief De Schonenberg


49 donaties
€ 1.495,00
Doel: € 10.000,00
14%

Deze actie is gesloten.