Help onze 16 schattebouten!

Help onze 16 schattebouten! | Geld inzamelen
 
 
Help dit fantastische Zuid Afrikaanse gezin met 16 kinderen zelfvoorzienend te worden!

The Palm Tree Care Centre is een kleinschalig opvanghuis in Amanzimtoti, Zuid-Afrika. Wat begon in 1996 met een crèche om de plaatselijke community te ondersteunen, groeide uit tot een heel bijzonder gezin. Sinds 2009 wordt het gezin gesteund door vrijwilligers uit Nederland, maar door negativiteit vanuit de media loopt dit aantal sterk terug. Deze vrijwilligers betalen voor hun verblijf en van dat geld wordt het water, de elektriciteit en het voedsel voor het gezin betaald. Zonder vrijwilligers is hier dus geen geld meer voor. 

Door deze financiële onzekerheid heeft Palm Tree besloten om zelfvoorzienend te worden om zichzelf te kunnen voorzien in voedsel, zoals groenten, aardappels en eieren. Om dit op te zetten is er startkapitaal nodig, zodat de benodigden materialen gekocht kunnen worden. Zo is er bijvoorbeeld materiaal nodig om de moestuinen te beschermen tegen de apen. 

Op de lange termijn zullen de verbouwde groenten hopelijk verkocht kunnen worden aan de bewoners van de tegenover liggende township. 

Met elke bijdrage komt deze droom hopelijk dichterbij! (Vrienden van Palm Tree heeft een ANBI-status, je donatie is dus fiscaal aftrekbaar!)

Meer informatie is te vinden op www.vriendenvanpalmtree.nl en verder zullen we updates plaatsen op de Facebook pagina https://www.facebook.com/PalmTreeCareCentre/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

51 donaties
€ 1.805,00
Doel: € 15.000,00
12%

Deze actie is gesloten.