Help ons

Help ons | Geld inzamelen
 
 
Laatste droomreis

hallo allemaal.

ik ben Robin.

Mijn moeder ( alleenstaande moeder ), is ernstig ziek en heeft van de dokter te horen gekregen dat haar leven niet meer lang gaat duren..

Ze is 46 jaar en heeft nooit problemen gehad met haar gezondheid, Op een dag belde ze me op en zei dat ik zsm naar huis moest komen.                        Toen ik thuis aankwam was ze heel kort ademig,     Ik vond het niet noodzakelijk om hier gelijk mee naar het ziekenhuis te gaan ( omdat ze ASMA heeft ) we hadden voor de volgende dag een afspraak gemaakt bij de huisarts.

Omdat ze Asma heeft gaf de dokter haar advies om haar normale procedure te volgen bij gevallen zoals deze.

Mijn moeder verzwakte heel erg in de weken erna.. We hebben de huisarts weer gebeld en die heeft ons door verwezen naar het ziekenhuis. Daar kreeg ze te horen dat ze longkanker heeft.... 

Na vele fases en zienkenhuis bezoeken is de hoop tervergeefs... Ze heeft nog wel 1 droom om met der laatste dagen en alle energie die ze nog heeft alles te doen wat ze nog zou willen.

Mijn familie en ik zouden niks anders willen dan deze wens in vervulling te brengen, Helaas hebben wij het als familie nooit echt breed gehad en hebben we jullie hulp hiervoor nodig 

Het geld is er voor bestemd om haar laatste dagen door te brengen met familie in Italië  waar ze nog nooit is geweest.

We vragen geen bergen met geld, Maar een laaste aandenken aan mijn moeder.

kan jij hier ons mee helpen? Hartstikke bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 2.000,00
1%