Help ons!

Help ons! | Geld inzamelen
 
 
Alleenstaande moeder redt het niet meer financieel

Beste allen,

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 jonge kinderen. Mijn man, onze vader, is 2 jaar geleden omgekomen bij een auto ongeluk en heeft het daarna niet mogen redden. Wij hebben het financieel nooit echt goed gehad en moesten altijd even puzzelen met wat we wel en niet konden betalen en/of doorschuiven. Op zich vonden wij dat niet heel erg en kwamen we er altijd wel uit.

Sinds het overlijden van mijn man sta ik er helaas alleen voor en zijn de achterstanden/schulden enorm opgelopen dat ik het echt niet meer zie zitten. Ben alleen maar op zoek naar hoe ik meer geld kan verdienen om onze schulden te betalen. Het is nu zo erg dat ik echt geen uitweg meer zie. Alle betalingsafspraken die ik heb kunnen maken samen met de vaste lasten erbij is al teveel waardoor ik afspraken niet meer kan nakomen.

Ik zat al een tijdje te twijfelen om een actie via crowdfunding te beginnen maar dacht steeds, nee.... waarom zouden mensen mij helpen terwijl er zoveel andere acties zijn die veel belangrijker zijn. Maar nu ik het echt niet meer zie zitten en ik mijn 2 kindjes niet zomaar in de steek wil laten zie ik dit als een laatste kans.

Ik wil iedereen vragen om ons te helpen. Als mijn bericht door duizenden mensen gelezen wordt en al die mensen een klein beetje kunnen missen dan kan het zomaar zo zijn dat ik financieel gered wordt. En als u het niet voor mij wilt doen, doe het dan voor mijn kinderen. Zij mogen hier niet de dupe van worden. Ik moet en zal sterk blijven voor mijn kinderen. Ik moet en zal een papa en mama voor hun zijn! Mijn leve lang.

Helpt u ons???? Alle kleine beetjes helpen ons weer eenbeetje verder.

Mag ik u daarnaast vragen dit bericht met zoveel mogelijk mensen te delen?

Met veel tranen in mijn ogen sluit ik dit bericht af met goeie hoop.

Bedankt alvast.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.