Geld inzamelen | help ons van ons lipoedeem af
 

help ons van ons lipoedeem af

wie helpt ons van ons lipoedeem af

Dank je wel!!!!!

Dank je wel dat je op onze crowdfunding hebt geklikt.

Wij, dochter Zoe en moeder Brigitte, hebben deze crowdfunding opgezet omdat wij beide de aandoening Lipoedeem hebben.

Deze aandoening zorgt voor een ongelijkmatige verdeling van vetophoping in armen, benen, op de heupen en billen. De vetophoping geeft pijnklachten, tintelingen en heel veel ongemakken, bijvoorbeeld met kleding kopen, maar ook het zelfbeeld wordt erdoor aangetast. Je voelt je niet happy, doordat het niet weggaat ook al eet je gezond en sport je en gebruik je hulpmiddelen, zoals steunkousen.

De enige manier die wel werkt is een liposuctie. Maar helaas voor ons is deze behandeling uit het zorgpakket gehaald, dus moeten wij het zelf betalen. En daarom hebben we deze crowdfunding opgezet.

De kosten van 2 liposucties bedraagt ongeveer € 20.000,=, dus wij kunnen wel wat hulp gebruiken om dit bedrag bij elkaar te krijgen. Wij zouden meer dan dankbaar zijn als jullie  zouden willen helpen en wat zouden kunnen doneren!

Mochten we meer geld ophalen dan ons doel, dan richten we een fonds op om te zorgen dat mensen met dezelfde aandoening ook geholpen kunnen worden, want naar schatting zijn er meer dan 1,2 miljoen vrouwen die deze aandoening hebben.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.