help ons uit de schuld door ziekte kind

help ons uit de schuld door ziekte kind | Geld inzamelen
 
 
hoge zorgkosten door ziekte

Hoi

wij zijn patrick en nancy en ouders van 2 prachtige zoontjes van 3.5 en 1.5 jaar oud. We werken keihard om ons probleem op te kunnen lossen. Patrick werk gemiddeld een 55 tot 60 uur in de week, nancy gemiddeld een 20 uur per week.

ons oudste zoontje heeft een abses in de mond gehad waarvoor diverse operaties voor nodig waren en speciale behandelingen. Dit viel helaas buiten de ziektekosten vergoedingen. hierdoor hebben we een schuld van ruim 8.000 (aantoonbaar) schuld opgebouwd bij CZ.

Dit kunnen we niet betalen waardoor we aangemeld zijn als 'wanbetaler' bij Zorginstituut Nederland  Hierdoor komt er naast de maandelijkse ziektekosten extra kosten bij op, die alleen maar oplopen. Deze kosten noemen ze ook wel bestuursrechtelijke premie.

Na 6 maanden heeft Zorginstituut Nederland ons aangemeld als wanbetaler ondanks we regelingen hadden lopen, waarna er nog eens kosten bij komen van bestuursrechtelijke premie bij het CJIB.

Omdat deze kosten er nog eens boven de al te betalen kosten wordt gegooid, is er door CJIB de vordering afgegeven aan een gerechtsdeurwaarder.

We hebben dus totaal aan schuld nu ruim 20.000 euro waar we regelingen voor getroffen hebben, maar de eisers willen steeds hogere aflossingsbedragen en dwangbevellen , dreigbrieven voor beslagleggingen vallen met regelmaat op de deurmat. Met regelmaat komt er een deurwaarder beslag leggen op onze sumiere inboedel wat niet opweegt tegen de kosten en alleen maar meer kosten en dus meer schuld opgebouwd wordt.

we betalen aan regelingen maandelijks:

- zorgkosten maandelijkse premie
- zorgkosten betalingsregeling gemaakte kosten
- kosten Zorginstituut Nederland wanbetalerspremie
- kosten CJIB bestuursrechtelijke premie
- kosten gerechtsdeurwaarder

we hopen dan ook dat u ons een hart onder de riem wil steken en een kleine donatie wil doen zodat we dit probleem de wereld uit kunnen krijgen. We zitten in hoge nood en er zijn weinig instanties die ons hiermee kunnen helpen.

Als tegenprestatie willen wij bewijs sturen dat uw bedrag ook 1 op 1 wordt overgeboekt naar de eisers indien u dat wenst.

Ieder klein bedrag is welkom, en we verwachten geen wonderen.

Andere hulp is tevens ook van harte welkom.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.

Deze actie is gesloten.