Help ons terug naar de top in Tractorpulling!

Help ons terug naar de top in Tractorpulling! | Geld inzamelen
 
 
Helaas zijn we door tegenslagen en pech gedegradeerd uit de Top klasse.

In Aarle-Rixtel heeft het Tractorpulling Team Cobra II zijn thuisbasis. Het team bestaat sinds 2006 en bestaat uit jonge, gemotiveerde sleutelaars die elke wedstrijd het beste uit de machine willen halen. Dit heeft geresulteerd in meer dan 50 podiumplaatsen en drie Nederlandse kampioenschappen!!!

Tractorpulling:

Tractorpulling word omschreven als “worlds most powerfull motorsport”. Tractor-pulling is de naam van een van oorsprong Amerikaanse motorische krachtsport. Dit omdat het puur op het vermogen van de machine`s aankomt. In 1977 deed de sport voor het eerst zijn intrede in Nederland en sindsdien kent ons land vele duizenden aanhangers. Dit is mede het gevolg van het hoge niveau waarop de sport in Nederland bedreven wordt. In Nederland worden jaarlijks zo'n 300 wedstrijden georganiseerd.

Onze machine is een Amerikaanse International 706 met wel meer dan 1000 PK onder de kap! Het unieke aan deze tractor is dat het de enige 706 is in het Europese tractorpulling circuit.

Helaas zijn we in seizoen 2019 door tegenslagen en pech gedegradeerd uit de Top klasse van het Nederlands kampioenschap Tractorpulling. Dat betekend voor ons dat we gaan strijden in de Promo klasse, één divisie lager. Dit is niet het niveau waar we thuis horen en dus willen we graag terug promoveren naar de Top klasse.

Hiervoor zouden we nieuwe speciale banden nodig hebben uit Amerika om weer mee te kunnen strijden voor de podium plekken.

Wat krijgt u er voor terug?

In overleg kunnen er voor bedrijven logo's op het chasis komen zoals te zien is op foto's. Ook denken we mee om de machine op een beurs, open dag of relatie dag te plaatsen voor extra exposure. Durf outside the box te denken en wellicht kunnen we elkaar hierin vinden. Tevens kunt u een mailtje sturen aan cobraxlsupersport@outlook.com voor meer informatie en ontvangt u van ons na elke wedstrijd een mailtje met nieuwsbrief.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 110,00
Doel: € 10.000,00
1%