Help ons Pleegouders worden

Help ons Pleegouders worden | Geld inzamelen
 
 
Help ons pleegouders worden.

Lieve mensen.

Na jaren werken binnen de kinder psychiatrie als verpleegkundige ben ik vele casussen tegen gekomen die mij erg hebben aangegrepen.
Kinderen die uit huis zijn geplaatst en jaren wachten op een pleeggezin waar ze warmte, liefde en geborgenheid kunnen krijgen. Door te kort aan pleeggezinnen leven deze kinderen in instellingen. Ondanks de liefde die ze krijgen van mijn collega's doet het een kind niet altijd goed. Ze voelen zich alleen gelaten, krijgen vaak gedragsproblemen bij omdat ze afgewezen voelen.

Dit heeft mij en mijn man zoveel geraakt.
Na 10 jaar werken binnen deze tak van de zorg, hebben wij besloten dat we pleegouders gaan worden. Om deze kinderen die van zorginstelling naar zorginstelling gaan op afwachting voor een pleeggezin. Deze kinderen willen wij een gezins leven bieden. Een plek waar ze uit kunnen groeien tot mooie mensen. Waar ze liefde en zorg krijgen. Waar ze zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.
Mijn man zal blijven werken en ik wil als de kinderen bij ons komen mijn werk als verpleegkundige opzeggen. Zodat ik 100% voor deze kinderen kan zijn. Dit hebben ze ook hard nodig in het begin.
Mijn man en ik hebben geen kinderen en wij willen onze liefde, aandacht en steun aan hun geven.
Wij hebben sinds kort een grote huis gekocht met 7 slaapkamers. We zijn bezig met de procedure van pleegzorg.
Om ons huis kindvriendelijk te maken, komen wij een budget tekort. Al ons spaargeld is in het kopen van de woning gegaan.
Wij hopen om hiermee het bedrag binnen te halen zodat wij ons huis kunnen verbouwen om kindvriendelijk te maken. Om de kamers in te richten. Als alles af is willen wij 4 of 5 kinderen langdurig opvangen.
Alle beetjes zal onwijs helpen. Wij willen alvast iedereen bedanken die ons een geschenk hebben gedoneerd.

Ons dank is groet,
Madia en Adam.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.