Help ons pleeggezin aan een duo kinderwagen

Help ons pleeggezin aan een duo kinderwagen | Geld inzamelen
 
 
Twee kleine pleegkindjes kort na elkaar geplaatst

Wij zjin een gezin met drie (eigen) kinderen. Naast onze (eigen) kinderen hebben wij ook plek voor  pleegkinderen. 

Onlangs hebben wij de vraag gekregen voor een heel klein babytje te zorgen. Volmondig zeiden wij met het hele gezin; JA! De baby zou op zeer korte termijn worden geplaatst. Gelukkig hadden wij nog veel spullen in de opslag, waaronder ook onze eigen kinderwagen.

Nu hebben wij afgelopen week de vraag gekregen om ook voor een ander pleegkindje (1jaar) te zorgen. Volmondig zei het hele gezin wederom weer; Ja! 

De auto voor 7-personen is inmiddels aangeschaft. Veel spullen hebben we van vrienden, kennisen, familie en collega's gekregen zodat we ook dit tweede kindje met veel liefde kunnen ontvangen. 

Ineens sloeg de paniek toe; hoe ga ik nog lekker wandelen met twee jongetjes die allebei nog in een wagen zitten. Ook hebben we nog een zoontje van 3 die ik bij lange stukken op het plakje heb staan. 

Diep zat ik te denken, zijn er nog mensen in onze omgeving met een tweeling, twee kinderen kort na elkaar of anders. Helaas kan ik hierin echt niet putten uit onze omgeving. 

Oké even adem halen, we hebben alleen nog een nieuwe kinderwagen nodig en dat gaat via deze weg misschien wel lukken. 

Wie helpt ons met de aanschaf van een tweedehands (of nieuwe) kinderwagen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 1.000,00
2%

Deze actie is gesloten.