Help ons overleven na ongeluk | Geld inzamelen
 
 

Help ons overleven na ongeluk

Dringend financiële hulp nodig na ongeval

Wellicht herkenbaar je werkt veel en met veel enthousiasme je staat vol in het leven voelt je happy en dan ineens is alles onzeker dit is nu ons verhaal;

30 augustus 2019

Mijn man heeft op Bonaire een ernstig ongeval gehad met de scooter en heeft nu ernstig hersenletsel. 

Hij werd diezelfde avond overgevlogen naar Colombia en heeft daar 4 weken in coma gelegen en is nu ongeveer 3.5 week wakker/ ontwaakt uit zijn coma. En weer terug op Bonaire in het ziekenhuis in afwachting van akkoord revalidatie traject. 

Er zal nog een lange weg te gaan zijn qua revalideren.

Dit revalideren zal moeten gebeuren in Nederland in een revalidatiecentrum hebben we te horen gekregen kosten van de tickets worden niet vergoed die moeten we zelf betalen dat is een aardige kostenpost.

Mijn man werkte zelfstandig en was niet verzekerd voor dit soort situaties waarin inkomsten volledig wegvallen we leven nu dus van onze spaarcenten maar de bodem is in zicht!

Nooit gedacht dat we ooit deze site zouden gaan gebruiken voor een hulpvraag maar diverse mensen attendeerde ons hierop en we trekken toch de stoute schoenen aan. Zelf zijn we altijd heel behulpzaam naar mensen en open dus via deze weg proberen we nu wat hulp te krijgen om de aankomende periode te overbruggen.

In Nederland zullen we ook tegen van alles aanlopen qua kosten er valt een compleet inkomen weg en dat is niet niks.

Dankbaar zullen we zijn met alle kleine beetjes!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

52 donaties
€ 2.230,00