Help ons onze carnavalsfeesten te realiseren

Help ons onze carnavalsfeesten te realiseren | Geld inzamelen
 
 
Dordtse carnavalsstichting zoekt steun om hun feesten te kunnen blijven realiseren.

Wij vragen als Dordtse Carnavalsstichting de Merwekrabbers uw steun om onze feesten te kunnen blijven realiseren. Met onze op 11-11 gepresenteerde Grootvorst trekken wij langs onze vriendenverenigingen en komen wij daar waar wij als stichting worden uitgenodigd. Uiteraard zal hier onze raad van 11 niet bij ontbreken. 

Onze jeugdgroep heeft hun eigen jeugdprins, prinses, opper en nar welke op 12-11 bekend zullen worden gemaakt. Zij bezoeken met hun raad van 11 en dansmariekes ook onze vriendenverenigingen, diverse scholen en zij voeren jaarlijks hun eigen revue op vol acts en liedjes. 

Daarnaast hebben wij een enthousiaste groep volwassenen die vrijwillig meerdere avonden in de maanden januari en februari een revue optreden verzorgen in diverse seniorencomplexen.

Uiteraard trekken wij er ook het carnavalsweekend op uit. Na een viering in de kerk ontvangt onze Grootvorst de sleutel van de stad van de burgemeester en organiseren wij diezelfde dag de optocht door de prachtige binnenstad van Ooi en Ramsgat (Dordrecht tijdens het carnaval) Op zondag organiseren wij het familiecarnaval.

Naast dit alles organiseren wij enkele weken voorafgaand aan het carnavalsweekend een 'feestje vooraf' om alle carnavalsvierders alvast een beetje in de feeststemming te laten komen.

Dit is slechts een kleine greep uit waar wij ons als carnavalsstichting voor inzetten. U zult begrijpen dat wij dat niet kunnen realiseren zonder financiële steun. Wij hopen dat u even een kijkje op onze facebook pagina neemt, op vind ik leuk zal klikken, en ons hopelijk voor het komende seizoen zou willen steunen.

Onze dank is groot! Alaaf Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 49,00

Deze actie is gesloten.