Help ons, onvergetelijke herinneringen te maken

Help ons, onvergetelijke herinneringen te maken | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn een jong gezin, Ramon (42), Sandra (36) en ons zoontje Forrest (6).

Bij Ramon is vorig jaar november een adenocarcinoom in de alvleesklier ondekt. De diagnose alvleesklierkanker kwam erg hard aan en de wereld werd letterlijk onder je weg geslagen. Helaas is het zo dat als je klachten krijgt, je vaak al in een stadium belandt die erg moeilijk te behandelen is. 

Zo ook bij Ramon, na een MRI bleek dat de poortaders betrokken waren, opereren was nog niet mogelijk maar hij moest starten met een zware reeks chemokuren om deze vrij te leggen. Hij heeft de 12 Folfirnox kuren doorstaan, waarop de controle MRI volgde. De poortaders waren nauwelijks vrij en er waren mogelijke uitzaaiingen in de lever ontdekt. Gelukkig bleek de primaire tumor wel kleiner te zijn geworden.

Maar als er bij deze vaiant van kanker uitzaaiingen zijn gevonden, wordt er niet meer geopereerd en wordt je palliatief behandelt. De rollercoaster blijft doorgaan, er is zoveel gebeurt tijdens de behandelingen van sonde tot kijkoperaties. Maar dat is teveel tekst om hier te schrijven.

Ramon kon augustus dit jaar niet meer eten en bleek na MRI en CT dat de tumor de twaalfvingerige darm dichtdrukt.  De tumor is weer flink gegroeid en er was zelfs een nieuwe plek gevonden in de long.

In Rotterdam hebben ze een operatie uitgevoerd waarbij de mogelijkheid tot eten weer moest lukken. Op moment van schrijven 6 weken na operatie begint dit weer te lukken. Als hij aangesterkt is kan hij in aanmerking komen voor dendritische celtherapie en heeft hij nog kans op kwaliteit en extra jaren, mocht de behandeling aanslaan.

Maar waarvoor ik de crowdfund actie opzet is het volgende.

Ramon is een natuurmens en ik zou graag met ons gezin naar Noord-Noorwegen gaan om de magische omgeving en natuur. Dit alles als verrassing om zo samen met ons gezin onvergetelijke herinneringen te maken, en door deze actie op te zetten geheel financieel ontzorgen zodat hij echt kan genieten. 

Mocht het door de huidige corona maatregelen allemaal niet lukken dan proberen we het op een later moment. 

Help je mee, om deze reis te kunnen maken?

Liefs Sandra, Ramon en Forrest

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
212 donaties
€ 5.503,00
Doel: € 12.500,00
44% / 145 dagen te gaan