Help ons ons huis opknappen

Help ons ons huis opknappen | Geld inzamelen
 
 
Help ons ons huisje opknappen

Ik zal me eerst even voorstellen.

ik ben marjolein 22 jaar moeder van een prachtig zoontje van 14 maanden werk 2 banen en net eigenaar geworden van een huur huisje.

Even ons verhaal in het kort 

Wij zijn sinds kort eigenaar geworden van een huur huisje in Landsmeer. Wij hebben dit huisje mer pijn en moeite kunnen bemachtigen, het huis inkwestie werd aangeboden op woningnet en daar heb ik zo als het hoort netjes op gereageerd. Ik was nummer 1 en het huis werd mij toegewezen ik me spullen gepakt huur van me studio opgezegd met de veronderstelling dat de woning van nog steeds van mij was. Niks was minder waar en het huis werd niet meer verhuurd dus daar stond ik dan geen huis niks. Ben toen maar tijdelijk op een vakantie park gaan wonen wand had geen andere keus. Daar is al mijn spaargeld alles naar toe gegaan. Na veel over en weer gebeld gemail bezoekjes alles heb ik voor elkaar gekregen dat de woning mij als nog is toegewezen. Met de voorwaarden dat ik het moest nemen in de staat dat het wverkeerde.

Alleen nu het PROBLEEM al mijn spaargeld is op ik heb niks meer alles is opgegaan aan de vakantie woning. Nu moet ik een heel 1 gezindswoning opknappen en daar mee bedoel ik niet alleen een likje verf. Nee plafon was er uit gesloopt, keukentje, vloeren, badkamer. 

Ik schreeuw om hulp voor een kleine bedrag zo dat ik stukje bij beetje me woning kan opknappen.

Ieder beetje helpt mij enorm. 

Ik wil iedereen alvast super bedankten uit de grond van mijn hard ♡♡♡Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.