Help ons om ze een ECHT huwelijk te geven

Help ons om ze een ECHT huwelijk te geven | Geld inzamelen
 
 
Door lichamelijk klachten is huwelijks budget gekrompen naar 0 euro. Dat kan gewoon niet!

vriendin van me nodigde mij en een andere vriendin uit om hun te helpen met het regelen van hun huwelijk en op de dag zelf.

Vol trots sprak ze ons aan... maar dit veranderd in de loop van het gesprek.

Ze waren al lang aan het regelen maar de gene die hielp liet alles afweten.

Ze hebben samen een hele mooie dochter en toen mijn vriendin vroeg of ze nog meer kinderen wilde knapte ze. Ja, maar er is iets fout met haar lichaam. Tijdens de zwangerschap voelde ze haar benen raar gaan doen. Vele pijnen en niemand kon iets zeggen. Na de bevalling is de pijn niet weg gegaan. Doctoren weten nog steeds niet wat er is. Hun leven draait veelal om haar pijn en ze loopt af en aan bij de therapeut in de hoop dat dit in de tussentijd van alle medische dingen helpt.

De behandelingen zaten niet in de zorgverzekering en hierdoor moesten ze die zelf betalen. Hun toen al kleine trouw budget is gekrompen naar 0. Tranen schoten in mijn ogen. Niemand verdient het om zo te trouwen.

Ik ben al van alles gratis aan het proberen te regelen, maar ik wil zoveel meer doen voor haar. Hun locatie is een schouting loods en om die alleen al een beetje trouwwaardig te maken is echt....... hoe moet ik het netjes uitleggen. Het is gewoon een kaal gebouw.

Ik hoop dat mensen in de goedheid van hun hart kunnen kijken en mij willen helpen om hun een droomhuwelijk te bezorgen.

Het is een klein huwelijk van hooguit 60 mensen. 9 maart 2018 gaan ze trouwen en echt alles moet gewoon nog. Muziek, auto, versieringen, eten, huwelijks taart, etc...

nogmaals, ik probeer zoveel mogelijk gratis te regelen voor hun, maar liefst zou ik ze en droomdag bezorgen. Dank u uit de grond van mijn hart als u mee wil helpen.

Ik hoop dit geheim te kunnen houden voor ze want ik wil ze echt verrassen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 25,00

Deze actie is gesloten.