Help ons om Jeff zijn huisje op orde te krijgen

Help ons om Jeff zijn huisje op orde te krijgen | Geld inzamelen
 
 

De jongeman op deze foto is onze zoon en broer Jeffrey Kleijn van 35 jaar. Getrouwd met Trudy en vader van 2 jonge kinderen. Max van 8 en Merel van 2 jaar.  De toekomst ziet er goed en veel belovend uit. Jeff start samen met zijn comgpagnon een bedrijfje genaamd Klebo installateurs. Ook komt zijn jongensdroom uit en wordt hij hoofdtrainer van het 1 ste elftal van voetbalvereniging V.V. Asperen. In januari 2021 sloeg het noodlot toe. Jeffrey werd ziek en kreeg te horen dat hij uitgezaaide darmkanker heeft. De grond zakte onder onze voeten vandaan. De prognose was niet best 1 tot 2 jaar werd er gezegd. Maar Jeff geeft zich niet zomaar gewonnen. Hij is sterk en moedig en gaat het gevecht aan. Hij wil blijven leven. Vele zware chemo's volgden en meerdere operaties. Maar de uitzaaiingen bleven terug komen. Bij de laatste operatie bleken er ook uitzaaiingen in zijn buikvlies te zitten ook deze werden weg gehaald. Maar helaas kwamen de uitzaaiingen in de lever en het buikvlies terug. Verdere behandelingen zijn niet meer mogelijk. Wat nu nog rest zijn palliatieve behandelingen om het leven zo aangenaam mogelijk te houden. Jeff vecht door en leeft zijn leven of de ziekte er niet is. Alleen zien wij als familie natuurlijk best wel dat zijn energielevel langzaam aan lager wordt en de vermoeidheid soms keihard terug slaat en Jeff tot orde roept. Jeffrey had en heeft een heel actief leven. Er is daardoor niet altijd tijd om te verbouwen. Werd er begonnen met verbouwen zat er altijd iets tegen. Nu willen wij deze Crowdfunding doneeractie starten om geld in te zamelen zodat wij dit namens iedereen die Jeff een warm hart toe draagt kunnen aanbieden. Dit geld kan dan gebruikt gaan worden om alles in en om het huis wat nog gedaan moet worden ook gedaan kan worden. Jeff gaat binnenkort weer aan de chemo's beginnen om de uitzaaiingen met de daarbij behorende complicaties zo klein mogelijk te houden. Familie en vrienden hebben aangeboden om Jeff te helpen maar eigenlijk is er teveel wat gedaan moet worden. Het zou fijn zijn als we voldoende geld ophalen zodat Jeff dit uit kan besteden. De verbouwing kan dan in een zo kort mogelijke periode meteen goed gebeuren. Jeff en zijn gezin hoeven dan niet te lang in de verbouwing te zitten. Hij kan zich dan volledig focussen op zijn chemo. Hij kan zijn energie en tijd die hem nog rest in zijn gezin, familie, werk en hobby's  blijven steken. Vooral genieten van zijn gezinnetje en leuke dingen blijven doen. Het zal Jeff en ons rust geven dat zijn gezinnetje in een mooi huis met tuin achterblijven waar voorlopig niets meer aan gedaan hoeft te worden als de tijd daar is en Jeffrey niet meer bij ons is. 

Lieve groetjes van ons.

Arie Kleijn
06-11-2022

Wij zijn diep geroerd door alle donaties. Zoals vele handen licht werk maken, maken vele kleine bedragen ook een groot bedrag. Onze dank is zeer groot. Heel erg bedankt voor jullie donaties en medeleven in welke vorm dan ook.  ❤️


Arie Kleijn
02-11-2022

Lieve mensen wat een bedrag is er met al jullie hulp gedoneerd. We zijn er stil van..... zo lief....zo dankbaar.

Er is ook een kort filmpje gemaakt door de AD.

https://www.ad.nl/play/productie/inzamelingsactie-zieke-jeff-wil-gezin-fijn-thuis-nalaten-337133


Arie Kleijn
16-10-2022

Lieve mensen, 

Wat is er al een prachtig bedrag opgehaald. We zijn er stil van. Onze dank is groot. We hebben Jeffrey gevraagd om een lijstje te maken van alles wat moet gebeuren in en om het huis. Zodat we kunnen beginnen met plan van aanpak. Het zou fantastisch als we alles kunnen doen. Donaties zijn nog steeds welkom.

Lieve mensen bedankt voor de donaties, delen, de lieve berichtjes. 🙏💕


1000 donaties
€ 25.660,00