Help ons Noedels naar Nederland te brengen !

Help ons Noedels naar Nederland te brengen ! | Geld inzamelen
 
 
Zwerfkatje gevonden in Gran Canaria, zat vast in een PVC buis... Help!

Hallo allemaal! 11

Ongeveer 4 weken geleden hoorde ik (Brigit) een keiharde miauw vanuit buiten (Wij wonen op dit moment 4 maand in Gran Canaria wegens stage). Het was zo luid dat ik wist dat er iets niet oke was. Ik wist dat het een kat was die haar moeder riep maar na 2/3 uur ben ik gaan kijken omdat er nogsteeds niks verandert was. Eenmaal beneden bij een plaats waar afval wordt gedumpt hoorde ik het geluid steeds luider en luider. Toen zag ik een PVC buis liggen en wist ik dat het daarvandaan moest komen. Hamist en ik (Mijn vriend) zagen toen dat een klein verwaarloosd kitten vast zat in de buis. 

We kregen haar er redelijk snel uit en ik pakte haar op, twijfelend of ik haar nou mee moest nemen naar huis of daar moest laten zodat er misschien toch nog een moeder kat zou komen. Hebben er toch voor gekozen om haar voor iniedergeval die nacht mee te nemen en haar te verzorgen. Diezelfde nacht hebben we nog rondgekeken in de buurt opzoek naar haar mamsi! Helaas niks te vinden na 5/6 uur kwam ze nog niet tevoorschijn dus zijn we er van uit gegaan dat ze was afgestoten door haar mama. 

Volgende ochtend hebben we haar laten ontvlooien en ontwormen want ze zat er helemaal onder en zag er niet uit. Haar geschatte leeftijd was op dat moment 6/7 weken. 

Nu 4 weekjes later:

Ze eet inmiddels redelijk zelfstandig en is zindelijk. Toch zijn er een paar dingen niet oke. ze weegt nogsteeds maar 500 gram terwijl ze inmiddels 1100 gram zou moeten wegen. Ook heb ik het gevoel dat ze niet echt groeit maar dat kan aan mij liggen. afgelopen dinsdag (07-08-2018) begon ze over te geven en niet meer te eten en was ze heel slap. 

Dus op naar de dierenarts, hier verblijft ze nu een nacht aan het infuus en wordt er geprobeerd of ze weer wil gaan eten en stopt met overgeven. 

en hier begint het probleem:

Noedels is erg gehecht geraakt aan ons en onze andere 2 katten en vermaakt zich hier prima. 
ik kan me niet voorstellen om haar weg te doen terwijl ze nu zo happy is 1
Helaas omdat ze ziek is geworden in de periode dat ze haar Rabiës vaccinatie zou horen te krijgen kan dit niet door gaan. 
Rabiës vaccinatie moet namelijk 21 dagen van te voren (voor de vlucht terug naar Nederland) en dit redden we nu net niet.. omdat ik niet weet wanneer ze beter gaat worden. 

Wij hebben hier een adresje waar ze een tijdje kan blijven maar we zouden het super vinden om haar naar Nederland te kunnen krijgen. Hier hebben we alleen een kleeeiiin beetje hulp bij nodig 12

De kosten lopen nu erg op omdat zij niet met ons mee kan op onze vlucht naar Nederland, gewoonlijk zou ze dan bij ons meegaan in de cabine. 

Nu moeten wij later wanneer ze beter is en haar Rabiës vaccinatie heeft gehad op en neer vliegen of een manier vinden om haar op een andere manier naar Nederland te halen. 

 

Daarom vragen wij of jullie ons misschien een klein handje willen helpen om dit te realiseren :-) 

Alle kleine beetjes helpen en zo hopen we haar alsnog naar Nederland te kunnen brengen!!! 

Groetjes vanuit Gran Canaria,

Brigit, Hamist & Noedels 11Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 440,00
Doel: € 400,00
110%

Deze actie is gesloten.