Help ons met het ophalen van vluchtelingen

Help ons met het ophalen van vluchtelingen | Geld inzamelen
 
 

Update: Wow! In nog geen week tijd 10K opgehaald, dit smaakt naar meer! Ons eerste doneerdoel hebben we behaald en dit betekent dat we onze reis volledig kunnen vergoeden en tal van middelen kunnen kopen voor de vluchtelingen die in Roemenie zijn gestrand. Ons volgende doel: op langere termijn hulp kunnen bieden. We zijn nog niet eens geweest en weten nu al dat we terug willen en/of op andere plekken vluchtelingen willen ondersteunen en ophalen. Fantastisch als jij ons hiermee wilt helpen.

De oorlog in Oekraïne raakt ons allemaal. Het gevoel van onrecht en machteloosheid is groot en daarom willen wij wat doen. 

Op 17/18 maart zullen we in konvooi vertrekken naar de Roemeens/Oekraïense grens. Sighetu Marmatiei, om precies te zijn. Hier zijn veel vluchtelingen, waaronder kleine kinderen, tijdelijk ondergebracht in een kerk en er is ontzettend veel behoefte aan hulp en middelen. Wij zullen dan ook onze auto's volladen met hulpgoederen, ter plaatse een paar dagen helpen en vervolgens zoveel mogelijk mensen meenemen naar Nederland voor een permanentere huisvesting. 

Dit alles kost natuurlijk veel geld. Hoge benzineprijzen, overnachtingen (op de terugweg ook voor de vluchtelingen), huur voor busjes, etc. en het zou geweldig zijn als jullie met een donatie kunnen helpen deze kosten (deels) te dekken. 

Mocht het opgehaalde bedrag hoger zijn dan de kosten die we maken, dan gaat dit natuurlijk direct naar de opvang in het grensgebied.

Alle kleine beetjes helpen en we zullen je ontzettend dankbaar zijn!

Liefs, 

Martine de Ridder, Bart de Lege, Sander Kroondijk, Ronald Neutel, Martijn Groenwold, Marwin Coehoorn, Joyce Glorie, Joseph Payne en Julia van Ballegooijen

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
357 donaties
€ 18.545,00
Doel: € 20.000,00
92%

Deze actie is gesloten.