Help ons met de verhuizing

Help ons met de verhuizing | Geld inzamelen
 
 
Eindelijk een MiVa woning na bijna anderhalf jaar urgentie....

Even voorstellen...

Wij zijn Puck (51) en Youri (20)

We wonen in het mooie Katwijk aan zee waar we aan verknocht zijn.

Met humor en doorzettingsvermogen hebben we heel wat stormen doorstaan de laatste 7 jaar waar we altijd sterker en humorvoller uit kwamen en daardoor een hecht team vormen. Maar soms kun je het niet met z'n tweetjes oplossen en heb je hulp hard nodig !!!

Wij zijn heel blij met de toegewezen woning omdat...

Het niet meer te doen is om dagelijks van 3 hoog zonder lift op en neer te moeten door de lichamelijke toestand van de laatste jaren (dystrofie aan voet, nog maar 1 oog waarvan het zicht vertroebeld is door fantastische neonkleuren en een paar herseninfarcten waaraan ik aan de linkerkant vermindering aan kracht, evenwichtstoornis en absurde oververmoeidheid etc. etc.heb overgehouden )waardoor het helaas vaak niet mogelijk is om eens even lekker naar buiten te gaan.Maar we hebben de moed nooit opgegeven en de laatste jaren gezocht naar een geschikte aangepaste woning maar niet konden vinden ..Na bijna anderhalf jaar op de urgentielijst te hebben gestaan kwam een passende woning ..Een mindervalide woning op de begane grond .Een droom natuurlijk na al die jaren bikkelen en volhouden

Maar er was twijfel........

want het is een nieuwbouwwoning waar geen aankleding over te nemen is van vorige bewoners en best een grote oppervlakte is (91 vierkante meter )en mijn zoon (autist) en ik niet weten hoe we het voor elkaar moeten krijgen om alles op te knappen , verhuizen en in te richten .Na lang twijfelen toch besloten om in te schrijven met dank aan de vader van mijn kind en oma ....Er waren maar 3 MiVa woningen te vergeven en de kans dat we er een toegewezen kregen was erg klein maar tot onze grote verbazing kregen we er een...en toen kwam de realiteit..hoe gaan we dat doen allemaal !!!Na een aantal flinke slapeloze nachten hebben we toch besloten om in het diepe te springen en te accepteren omdat zo'n lot uit de loterij maar een keer in je leven voorbij komt en het echt noodzakelijk is dat we verhuizen !!!We hebben gelukkig de tijd tot begin of half oktober en besloten om te kijken of we het creatief op konden lossen met hulp van iedereen die bereid is om ons te helpen met het verwezenlijken van onze noodzakelijke droom....

wij zijn superblij met iedereen die wil helpen met donaties,inrichting en kluswerk .als tegenprestatie wil zoon helpen bij problemen met computers bij bekenden etc.( zolang het maar geen apple is2en ik zorg dat de klussers niks te kort komen met eten en drinken. En we houden jullie op de hoogte hoe de bouw en verhuizing verlopen en hoe we de donaties hebben besteed. Stuur  een berichtje naar huppeldepuppie@gmail.com als je ons wil helpen met klussen en verhuizen in de maand oktober en als je spullen voor de inrichting over hebt die je gratis kwijt wil en kan bewaren tot oktober.We zijn o.a.op zoek naar buffetkast, bureau, kledingkasten, fornuis,planken voor de muur etc. Laat weten wat je over hebt en dan kunnen wij kijken of we het nog nodig hebben !

De donaties kunnen we hard gebruiken om materialen ( vloer , behang, gordijnen etc.) eten en drinken voor de klussers en om te overbruggen van het oude naar het nieuwe huis.

Jolanda Hölscher
21-10-2018

WE HEBBEN DE SLEUTEL !!!!

Al een week aan het klussen en dankzij  GULLE DONATEURS het hele huis mooi strak in de verf, ( zie foto's)

BEDANKT ALLE HARDE KLUSSERS DIE ONS HEBBEN GEHOLPEN MET ALLE MUREN VERVEN.

OOK DANK AAN ALLE ANONIEME EN BEKENDE DONATEURS voor de gulle giften van spullen en geld..Wij zijn er superblij mee ....we beginnen ons al aardig thuis te voelen met alle liefde die we om ons heen hebben .En speciale dank aan Peter,Esther,Barry en Youri voor het coördineren van alles wat er nog geregeld moet worden en al geregeld is !!

 


Jolanda Hölscher
22-09-2018

Het duurde een tijdje maar sinds deze week weten we wanneer we de sleutel krijgen....15 oktober mogen we dan eindelijk de sleutel ontvangen en aan de slag gaan !!!!!

We zijn heel erg blij met de donaties die we tot nu toe hebben ontvangen maar we zijn er nog niet......HET KAN  NOG STEEDS !!

Als je in de gelegenheid bent  in de week van 15 oktober te komen verven, behangen,planken op te hangen en andere kleine klusjes te doen zijn jullie van harte welkom...laat het me wel weten via de mail want dan kan ik het overzicht bewaren ....verhuizers en stevige spierbundels om dingen naar beneden te tillen zijn vanaf zaterdag/zondag 19/20 oktober welkom...Mail me !!!


Jolanda Hölscher
10-07-2018

Hier is dan de eerste update... We hebben al een buro met boekenplanken en een ladenkast  dankzij Jasper en Cora,

geen slecht begin van de actie ...buiten de fantastische donaties !!!!! Het eerste blok is eindelijk opgeleverd (3 weken later dan gepland )onder het kopje foto's heb ik nog mooie foto's van het vorderen van de bouw een paar geupload....Keep up the good spirit !!!

ps ik zal proberen om 1 x per 2 weken een update te maken7


19 donaties
€ 495,00
Doel: € 4.000,00
12%

Deze actie is gesloten.