Help ons Kittykids open te houden

Help ons Kittykids open te houden | Geld inzamelen
 
 
Wij hebben dringend financiële hulp nodig om ons project Kittykids open te houden!

Sinds Maart 2019 hebben wij, Stichting Zwerfkat Boxtel, in samenwerking met kattenpension De Kattenburg het project Kittykids geopend!
Dit is een unieke huiskameropvang waar mens en dier samenkomen.
Dankzij het bestaan van Kittykids is onze Stichting in staat jaarlijks veel meer katten op te vangen, vooral katten in nood die nergens anders terecht kunnen. Wij willen ze helpen, heel graag en daar is Kittykids hard voor nodig!
Naast de katten die hier met veel plezier tijdelijk wonen komen hier dagelijks kinderen met een beperking op bezoek om te knuffelen en te spelen met de katten en kittens.
Een win-win situatie voor zowel mens als dier. Het gaat om kinderen voor wie veel dingen in het dagelijks leven heel moeilijk zijn en bij de katten komen zij tot rust, wordt er niets van hen gevraagd en kunnen zij zichzelf zijn.
Voor de katten en kittens is dit in dermate belangrijk dat dit heel goed is voor hun socialisatie! 
Ook deelnemers van zorgboerderij de Elsburg helpen dagelijks mee met de verzorging en socialisatie van de katten en kittens.
Ook deze mensen vinden hun rust tussen de katten en hebben een nuttige dagbesteding. De katten en kittens krijgen extra aandacht en liefde en krijgen op deze manier te maken met veel verschillende soorten mensen. 
Zonder Kittykids valt deze dagbesteding voor zowel volwassenen als kinderen met een beperking weg! 
Zonder Kittykids kunnen wij dit jaar lang niet zoveel katten op gaan vangen als nodig is en we zouden willen.
Kittykids is afhankelijk van sponsors! Onze sponsor die ons in 2019 heeft geholpen Kittykids op te zetten en te financiëren is gestopt en nu zijn wij heel hard op zoek naar nieuwe financiële hulp!
We hebben voor Kittykids maandelijkse kosten voor de huur van de ruimte, het loon van 1 medewerker en het voeren van de katten.
Alle medische kosten zijn hier niet bij inbegrepen.
We vragen jullie heel dringend om een bijdrage om Kittykids het komende halfjaar open te kunnen houden en ons langer de tijd te geven op zoek te gaan naar 1 of meerdere sponsors voor 2020.
Ken je iemand die ons zou willen helpen horen we het ook heel graag via info@zwerfkatboxtel.nl
We hebben ook een video gemaakt, deze mag zoveel mogelijk gedeeld worden.
Elke bijdrage, groot of klein is héél erg welkom! Dank je wel namens onze katten die nergens anders terecht kunnen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

129 donaties
€ 2.765,00
Doel: € 10.000,00
27%