Help ons helpen!

Help ons helpen! | Geld inzamelen
 
 
Help ons helpen! Nieuwe machines voor de dagbesteding.

Broodplankenzo is een sociaal- en maatschappelijk betrokken bedrijf waar mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om op een normale wijze deel te nemen aan het reguliere arbeidsproces.

Zo werken wij bijvoorbeeld met mensen die een verleden kennen van drugs- en alcoholmisbruik. Met intensieve persoonlijke begeleiding door diverse zorginstanties en de persoonlijke begeleiding binnen ons bedrijf helpen we ze om hun leven weer op de rails te krijgen. Wij bieden ze de kans en geven ze het vertrouwen om zichzelf uit te dagen, met als gevolg dat ze sterker in hun schoenen komen te staan.

Bij ons krijgen ze de kans om met hun handen te werken en leren ze te werken met hout, daarnaast ontwikkelen ze verantwoordelijkheidsgevoel en krijgen ze meer regelmaat in hun leven. Mede dankzij de dagbesteding krijgen ze weer een doel in hun leven, ze krijgen weer een toekomstperspectief. Ze durven weer te dromen!

Om met deze doelgroep aan het werk te blijven en nog meer mensen de kans te geven om deel te nemen aan de door ons aangeboden dagbesteding hebben wij nieuwe machines nodig. De machines waar we nu mee werken beginnen hun gebreken te vertonen en wij willen de mensen graag met betrouwbare en veilige machines laten werken. Hierbij moet onder andere gedacht worden aan schuurmachines, zaagmachines, boormachines, et cetera.

Het zou fantastisch zijn als wij door middel van uw donatie ons doel kunnen bereiken! Help ons helpen!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.