Help ons gezin aan een veilige auto

Help ons gezin aan een veilige auto | Geld inzamelen
 
 
Kunt u ons gezin van 4 plus hond helpen aan een veilige auto?

Wat fijn dat u de tijd neemt om dit te lezen.
Het zal misschien wat gek klinken, maar wij hebben een nieuwe (tweedehands) auto nodig.
Wij zijn een gezin van 4 en proberen hard om ons leven financieel goed op orde te krijgen.

Mijn huidige man en ik waren nog maar een half jaar samen toen ik zwanger bleek, ik was toen der tijd 19 jaar. Na een hoop obstakels en moeilijke tijden hebben wij ons er doorheengeslagen en is onze relatie sterker geworden dan ooit. Wij hebben 4 jaar bij mijn ouders ingewoont, in die tijd hebben wij onze prachtige dochter opgevoed en uiteindelijk ook nog onze ontdeugende zoon mogen verwelkomen in ons gezin. Na veel moeite en financiele steun van al onze ouders, zijn wij op ons zelf gaan wonen in de sociale huur. Over onze woning mogen wij absoluut niet klagen, menig mens heeft een slechtere start qua eerste woning. Onze auto daarintegen heeft zijn beste tijd gehad. Wij werken beide, maar tot nu toe gaat al ons geld op aan rekeningen en levensmiddelen. Mijn man is 5 dagen in de week weg, 12 uur per dag en ziet de kinderen alleen in het weekend en soms 's avonds als hij eerder thuis kon komen van werk. Het zou ons erg helpen om een nieuwe auto te kunnen kopen. De auto die wij nu hebben rijd nog prima, maar komt de APK niet meer door. Het was een goedkope tweedehands auto, die wij ivm de kinderen wel moesten aanschaffen.

Nou hoor ik u denken, waarom dan niet opzoek naar een andere baan waar meer in te verdienen is?
Mijn man is momenteel degene die het geld binnen moet brengen. Ik had een mooie baan met goede doorgroeimogelijkheden, maar helaas heb ik mijn pols gebroken en kon ik de baan niet langer behouden. Ondanks dat ik bijna alles weer kan met de pols, is het nog te veel voor mij om ook fulltime te werken. De pols is nog steeds zwak en doet al snel pijn. Dit is dus de reden dat wij niet zelf makkelijk en snel kunnen sparen voor een nieuwe auto.

Voor de gene die dit nog steeds leest wil ik u alvast bedanken voor uw tijd. En hopelijk kunt u ons een handje helpen bij het verkrijgen van een mooie gezinsauto waar wij nog lang plezier van kunnen hebben.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.