Help ons dieren helpen!

Help ons dieren helpen! | Geld inzamelen
 
 
Nu er geen evenementen zijn kunnen we niet collecteren en over ons werk vertellen!

Zoals je van ons gewend bent staat “Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken” elk jaar op tal van lokale braderieën en lokale evenementen om te collecteren en spullen te verkopen. Ook werven wij via deze weg veel vrijwilligers en geven wij voorlichting. Doordat alle braderieën en evenementen zijn afgelast vanwege COVID-19, valt helaas ook een groot deel van onze fondsen weg. Het gevolg daarvan is dat de uitvoering van onze activiteiten onder druk komt te staan. Door middel van deze actie hopen we dat je op veilige afstand toch een (paar) euro wilt doneren aan Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken! We zijn blij met elke bijdrage en daarom vragen we: help je mee?

Waar hebben wij financiële ondersteuning voor nodig?
Onze Stichting wordt 100% gerund door vrijwilligers. De kosten die wij maken zijn voor: medische zorg, voedsel, vervoer en faciliteiten (zoals gas, water & licht, hondenriemen, dierenmandjes etc.). Dit is wat wij onder andere allemaal doen:

- Met onze dierenambulance bieden wij hulp en vervoer aan zieke en gewonde dieren in Woerden en omgeving. Onze ambulance staat 24 uur per dag paraat en rukt zo’n 2000 keer per jaar uit (dat is gemiddeld bijna 6 keer per dag!)
- In ons dierenasiel Reijerscop in Harmelen vangen wij zwerf- en afstandsdieren tijdelijk op of brengen ze naar gespecialiseerde opvangcentra (bijna 2000 dieren per jaar!)
- Voor de dieren in ons asiel zoeken we actief een nieuw thuis.
- Onze meldcentrale is 24 uur per dag bereikbaar. Hier registreren we gevonden en vermiste dieren en bieden wij hulp en adviezen.

Wil je ons steunen met een paar euro? Klik dan op de donatieknop en kies je bedrag!
Namens de dieren in Woerden en omgeving: HARTELIJK DANK!

 

Over de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.

De Stichting Dierenhulpverlening Woerden en omstreken, opgericht in 1981, verzorgt de dierennoodhulp en asielopvang in de gemeenten Woerden, Montfoort, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk en Nieuwegein. De stichting is geen commerciële instelling en er werken uitsluitend vrijwilligers. Samen vormen deze ruim 240 vrijwilligers een organisatie die 24 uur per dag bereikbaar is en de volgende diensten aanbiedt: ambulancedienst, dierenasiel en meldcentrale. Voor onze financiering zijn wij onder andere afhankelijk van bijdragen van gemeenten binnen ons werkgebied, giften van bedrijven en donateurs. Website www.dierenhulpverleningwoerden.nl. 

De Stichting is gevestigd op: 
Reijerscopse Overgang 5
3481 LZ Harmelen

Onze stichting is een ANBI-stichting en daarnaast zijn we lid van de NFDO. De vereniging Nederlandse Federatie Dierenopvang Organisaties (NFDO) is opgericht voor (huis)dierenasielen, opvangorganisaties van inheemse diersoorten en ambulancediensten, met als doelstelling om alle onafhankelijke dierennoodhulp-organisaties te verenigen, te behouden en te versterken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
52 donaties
€ 890,00
Doel: € 3.000,00
29%

Deze actie is gesloten.