Help ons de straatkinderen in India te helpen!

Help ons de straatkinderen in India te helpen! | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan de straatkinderen in India helpen. Help mee !

Wij (Melanie en Daphne) gaan vanaf 3 februari 2019 vrijwilligerswerk doen in Delhi (India). In India zijn meer dan 11 miljoen (!) kinderen die op straat leven en geen zicht hebben op een toekomst zoals iedereen zou moeten hebben. Geen eten, geen huis, geen educatie, geen gezondheidszorg en geen werk in de toekomst. Wij gaan twee weken lang trainingen aan deze kinderen geven. Deze trainingen zullen onder andere weerbaarheidstrainingen en trainingen met betrekking tot persoonlijke verzorging en Engelse les zijn. Deze trainingen gaan wij zelf ontwikkelen de komende weken. We hebben ervaring met het trainen en werken met vluchtelingen en mensen met een verstandelijke beperking. We zijn er zeker van dat we uit onze ervaring kunnen putten om de kinderen te helpen met een goed programma.

Wij willen de kinderen ook iets brengen en hiervoor hebben we jullie hulp nodig. We zouden graag lokaal materialen aanschaffen die de kinderen kunnen gebruiken op het dagcentrum waar wij gaan werken. We kunnen afhankelijk van het eindbedrag denken aan: schriften, (school)boeken, rekenmachines en misschien zelfs wel een (of meerdere) computer(s). We willen de kinderen even kind laten zijn en misschien een bijdrage leveren aan een positieve ontwikkeling met betrekking tot wat er in de toekomst voor hen mogelijk is.

We doen dit alles vanuit de organisatie Volunteering solutions die vele jaren ervaring hebben in het werken met minderheden in diverse landen.

We hebben ons doel op 3.000 euro gezet, we beseffen ons dat dit een enorm bedrag is. We zijn uiteraard blij met iedere donatie en zullen onze uitgaven van de donaties uiteraard toelichten en regelmatig een update via fotos of berichten doen (via social media)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
62 donaties
€ 1.137,00
Doel: € 3.000,00
37%

Deze actie is gesloten.