Help ons de honden redden

Help ons de honden redden | Geld inzamelen
 
 
Lees het verhaal van onze hond Redji, verbrand met zuur en voor dood achtergelaten.....

Kijk dat vrolijke koppie! Redji, ook wel Murjo genoemd bij de mensen in Bulgarije is 14 maanden jong en speelt erg graag. Hij werd gebracht bij het shelter door mensen die hem gevonden hebben met grote brandwonden, omdat mensen acid (zuur) over hem heen gegooid hebben. Na behandeling is zijn vacht bijna helemaal hersteld op een kleine plek na, maar daar heeft hij natuurlijk geen last van en ondanks alles wat gebeurd is, siert zijn karakter hem.

Redji is altijd vrolijk en blij, kwispelt tegen iedereen en vindt iedereen even lief en wil graag knuffelen. Met andere honden kan hij ook super goed overweg en wandelen vindt hij geweldig. Natuurlijk zal hij nog wel de nodige dingen moeten leren om zich aan te passen in het Nederlandse leven, maar in zijn opvanggezin doet hij het geweldig. Wie sluit deze lieve puber nou niet in zijn hart?

Dit is slechts een verhaal van de vele honden die we hebben kunnen redden. We vangen ze op, geven ze de medische zorg die nodig is, ze worden gecastreerd/gesteriliseerd en krijgen training.  Daarnaast vinden we het ook zeker belangrijk om de mensen in het land van herkomst voor te lichten. De menstaliteit moet veranderd worden, tot die tijd kunnen we deze lieve honden toch niet in de steek laten?! We moeten ze helpen. Helpt u ook een handje mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 25,00

Deze actie is gesloten.