Help ons bij onze moeder te zijn!

Help ons bij onze moeder te zijn! | Geld inzamelen
 
 
Help ons bij onze moeder in Athene te zijn!

Help ons bij onze moeder in het ziekenhuis in Athene te zijn!

Tijdens wat onze leuke vakantie in Griekenland zou moeten zijn is 27 juni onze vrouw/moeder ernstig ziek geworden. Ze is getroffen door meerdere hartinfacten, waardoor haar hart nog maar voor 30 procent functioneert en onder andere ook haar longen zwaar zijn beschadigd. Hierdoor kan ze inmiddels niet zelfstandig meer ademen en ligt ze op de intensive care aan de beademing onder een roesje, zodat ze daar zo rustig mogelijk ligt.

Zoals u kunt begrijpen zijn we, aangezien de situatie verre van stabiel is, het liefst dicht bij haar in de buurt. Het is nog verre van duidelijk wanneer ze naar huis of een ziekenhuis in Nederland vervoerd kan worden. Helaas mogen wij maar 10 dagen hier blijven van de reisverzekering en moeten we binnenkort de resterende dagen totdat zij terug kan naar Nederland op eigen kosten een verblijf zien te zoeken. Ook lopen de kosten in Nederland uiteraard door voor de opvang van onze huisdieren en begint het financiële totaal met al het geregel ons boven het hoofd te stijgen.

Helaas hebben wij ook geen oneindig budget en zouden wij een bijdrage in de kosten voor verblijf en verzorging echt heel goed kunnen gebruiken, het alternatief is in Nederland afwachten of onze vrouw en moeder in Athene genoeg opknapt om terug te komen. Het alternatief willen we liever niet aan denken, maar kunnen ons voorstellen dat u ook niet graag in Nederland thuis zit met een gezinslid in het buitenland in deze situatie. 

Zou u alstublieft een bijdrage kunnen doen? Alle beetjes helpen ons! Alvast heel erg bedankt!

Daisey Mengerink
15-07-2018

Beste/lieve mensen alvast bedankt voor de donaties, de donaties zijn nog steeds hard nodig. Het mag via de doneersite maar liever enkele via de bankrekening in verband met uitbetaling site pas de 1e van de volgende maand. Want onze rekeningen zijn nu leeg. Elke donatie is welkom en delen graag.

 Nu een update over mama. Gister drukke dag gehad mama is verhuisd naar een andere ITC. Ongeveer even ver van het andere ziekenhuis vanaf ons hotel. Dit in verband met het grote schoonmaak/ontsmetting van het andere ziekenhuis. Gister bij haar langs geweest in het nieuwe ziekenhuis er was nog geen voorruitgang, ze was wel meer wakker en ze gebaarde dat ze niet heeft geslapen sinds de dag ervoor in het oude ziekenhuis. Toen wij in het oude ziekenhuis waren was ze inderdaad wakker en in het nieuwe ziekenhuis ook.

Vandaag 15-7-2018: net geweest en werd gelijk bij binnenkomst gezegd she can talk now, wij uh?

Was een test om te kijken hoe het gaat, dus is ze van de beademing gehaald net voor het bezoek uur en hopelijk blijft het zo, maar mocht het niet gaan dan gaat ze gelijk weer aan de beademing, dus wij wachten maar weer af, wachten duurt nog steeds lang.

Ze reageerde en kom antwoord geven, ik zei “wat bedoelde je met Keano van de week” ja dat ze iets van Keano moet knippen en plakken en ze zei daarna ïk moet toch wat doen” ik keek mijn vader aan en moest me lach inhouden, denk dat door de medicijnen komt, we waren blij dat we haar stem weer hoorden.

Na dit kleine positieve blijft ons gezin nog steeds uit elkaar gerukt, door deze situatie en ook de situatie met onze hond Max rijzen de pan uit en de verplichtingen/eisen die gemeente Utrecht ons stelt, dus daardoor vlieg het geld weg en kunnen we niet alles betalen, hoe moeilijk het ook is vragen wij om een gunst, kleine bijdrage en het delen van de berichten, artsen weten nog steeds niet hoe lang het gaat duren en wanneer ze eventueel mag vliegen naar Nederland.

Alvast bedankt voor de donatie, delen ervan, steun en van de mooie lieve berichten, doen ons goed in deze rot periode.


63 donaties
€ 1.412,00

Deze actie is gesloten.