Help ons aan een rolstoelbus voor Ian!

Help ons aan een rolstoelbus voor Ian! | Geld inzamelen
 
 
Evy heeft een droom, een droom voor haar broertje Ian.

Om deze droom werkelijkheid te maken hebben wij jullie hulp nodig.

Ian is een vrolijk en opgewekt jongetje van 7 jaar. Ian wil net als elk ander kind spelen; dansen en springen. Maar helaas gaat het allemaal niet zo snel en niet altijd zonder te vallen. Ian heeft namelijk Duchenne, een progressieve, fatale spierziekte. Zijn spieren worden langzaam afgebroken, waardoor hij steeds meer rolstoelgebonden zal zijn.
Ian krijgt binnenkort een nieuwe handbewogen rolstoel met elektrische ondersteuning op de wielen, omdat zijn huidige rolstoel te klein is geworden en hij met zijn huidige rolstoel niet zelfstandig naar buiten kan. De nieuwe rolstoel past helaas niet in onze huidige auto en de rolstoel is qua gewicht (1 wiel weegt 11kg!) ook nauwelijks meer alleen in de auto te tillen. Dit wil zeggen dat we voor de normale ritjes naar het ziekenhuis, de winkel enz. met twee volwassenen moeten zijn. We willen de wereld van Ian niet beperken.

Wij hopen met jullie hulp zo snel mogelijk passend vervoer voor Ian mogelijk te maken.
Donaties zijn van harte welkom. Heeft u tips over het opzetten van een actie of heeft u zelf een leuke actie opgezet, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Alvast hartelijk dank!

Jessy Engelen
11-06-2018

En toen ging het ineens héél snel…

3 Maanden geleden zijn we gestart met ons doel om de droom van Ian uit te laten komen; de rolstoelbus.
Vol vreugde en opluchting kunnen we melden dat we het doel, met enorme dank aan jullie, bereikt hebben. Vorige week hebben we een rolstoelbus aangeschaft! Er moeten nog wat aanpassingen gedaan worden, maar we kunnen Ian zonder zorgen met de rolstoel vervoeren.

Allemaal dankzij de verkoop van de armbandjes van "Blabla Beads"; De verkoop van de CD van ZiachDave Engelen; de gulle donaties via zowel onze eigen site als de persoonlijke pagina op Doneeractie.nl; Een fantastische donatie van “ Care For Life” en de Gemeente Horst aan de Maas. Tevens onze speciale dank aan de Spoedeisende Hulp van het Laurentius Ziekenhuis Roermond voor de gulle donatie. Ook willen we iedereen bedanken die er, op welke manier dan ook aan bijgedragen heeft om deze actie tot een succes te maken.

Om Ian het leven te geven waar hij recht op heeft, zullen we ons altijd blijven inzetten.
De armbandjes zullen we de komende tijd blijven aanbieden, echter zonder het welbekende doel. De donatieknop en de CD zijn inmiddels verwijderd.

Namens ons, Mike, Jessy, Evy en Ian, willen we iedereen enorm bedanken voor alle steun. Zonder jullie hadden we het doel niet kunnen bereiken. Weet dat we voor jullie klaarstaan, indien jullie onze hulp nodig hebben!


54 donaties
€ 1.790,00
Doel: € 15.000,00
11%

Deze actie is gesloten.