Help ons aan een onvergetelijke dag

Help ons aan een onvergetelijke dag | Geld inzamelen
 
 
Door een hersentumor komt ons leven in een stroomversnelling.

Zoals jullie wellicht wel weten heeft Nick (29 jaar) een hersentumor die zich eerst goedaardig heeft geopenbaard maar zich de laatste maanden zeer kwaadaardig gedraagt. Hij is een enorme vechter en doorzetter die continue de strijd is aangegaan tegen deze rotziekte. Wij zijn een intensieve periode doorgegaan van operaties, bestralingen, chemotherapie, immunotherapie, complicaties, en andere ziekenhuisbezoeken. En telkens weer teleurstellingen, helaas neemt de ziekte de overhand. Het nieuws dat er geen behandeling meer mogelijk is voor deze rotziekte is dan ook ingeslagen als een bom en zorgt ervoor dat alles nu in een stroomversnelling komt. Ik wil Nick nog heel graag een onvergetelijke tijd geven. 

Inmiddels zijn wij ruim 12 jaar samen en in 2014 zijn wij in het bijzijn van een klein gezelschap getrouwd, met de gedachte; als wij 10 jaar getrouwd zijn geven we een groot feest! Op dat moment stond het verbouwen van ons net gekochte huis bovenaan ons wensenlijstje. Omdat alles nu in een stroomversnelling komt, willen wij in maart 2020 onze trouwdag opnieuw vieren. Maar nu met alle mensen die belangrijk voor ons zijn! Ik zou graag willen dat Nick deze dag samen met ons kan organiseren en vieren geheel naar zijn wensen, zonder financiële beperkingen. Daarom vraag ik jullie hulp.

 

Liefs Anouk….

Anouk Rikhof
02-02-2020

Lieve mensen, bekenden en onbekenden ... 

Wat hebben wij een bizarre week achter de rug, nu geen tegenvallende onderzoeksuitslagen maar een overweldigend aantal donaties en met name heel veel lieve berichten! Dit steunt ons enorm! We horen van veel mensen dat ze nu eindelijk iets voor ons kunnen betekenen, iets waar ik niet aan heb gedacht toen ik maandagavond deze actie online heb gezet.
We hebben de actie op de voet gevolgd en al jullie berichten gelezen, hartverwarmend! We zouden jullie allemaal wel persoonlijk willen bedanken maar dat gaat niet, daarom alvast deze update. Het bedrag gaat inmiddels over de 18.000, ongelofelijk! Wij zijn inmidddels druk bezig met de organisatie van de bruiloft wat ons veel positieve energie geeft! Een (klein) deel van het bedrag zal gaan naar transactiekosten en commissie, als er nog donaties volgen kunnen wij die gebruiken voor extra's op de bruiloft, als er geen donaties meer volgen zijn wij meer dan dik tevreden en ontzettend dankbaar! Nooit verwacht dat dit zo'n succes zou gaan worden. 

Nu duimen dat Nick zich goed blijft voelen en dat we eind maart samen kunnen genieten van een onvergetelijke dag, jullie houden een mooie trouwfoto van ons tegoed! 
Door jullie steun kunnen wij deze dag mogelijk maken, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: BEDANKT!!! 


760 donaties
€ 18.980,00
Doel: € 15.000,00
126%

Deze actie is gesloten.