Help nikki beter worden

Help nikki beter worden | Geld inzamelen
 
 
Help Nikki beter worden, chronische darmproblemen, dure en lange behandelduur

On de zomer van 2016 kwam er een bericht dat er in het dierenasiel van Amersfoort een lieve sphynx kat van 6 jaar oud zat, genaamd Nikki. Zij was hier gedumpt omdat zij chronisch ziek was. Ze had een alvleesklier probleem en kreeg hiervoor medicatie die zij de rest van haar leven diende te slikken.

Uiteraard was dit geen probleem voor mij en besloot ik dit lieve meisje mee te nemen. Eenmaal thuis gekomen was het de eerste dagen even spannend hoe het zou verlopen met mijn andere sphynx, maar ook dit was geen enkel probleem. Een happy end, zou je denken! Na 24 uur werdt Nikki al ziek. Spugen, en de meest heftige diarree die je je kan bedenken.

Uiteraard heb ik direct de asiel arts opgebeld met dit verhaal, en kreeg te horen dat dit bijwerkingen waren van de medicatie voor haar alvleesklier en ik moest het de tijd geven. Kort gezegd werd ik letterlijk na 2 minuten al opgehangen. Na 24 uur was er geen verbetering en ben ik met Nikki naar mijn eigen dierenarts gegaan, na heel wat testen en onderzoeken bleek Nikki helemaal geen alvleesklier probleem te hebben.

Om een lang verhaal kort te maken heb ik een jaar lang maandelijks bij de DA gelopen en na veel onderzoek en contact met andere zijn wij er achter gekomen dan Nikki vanaf 6 maanden is gebruikt als fokpoes ( zij is 100% sphynx ) en dat levert de fokker natuurlijk een lekker zakcentje op!

Nikki heeft in 3 jaar tijd maar liefst 9 nestjes gehad en ik ga er vanuit dat elk gezond verstand beseft dat dit lichamelijk niet mogelijk is! Ergens tussen alle nestjes door is Nikki ziek geworden en heeft zij een giardia infectie opgelopen die de fokkers over het hoofd gezien hebben en dus de giardia infectie verwaarloosd hebben, eindstand? Een chronische ontsteking waarvoor we tot nu toe gewoon geen oplossing hebben gevonden. Nikki zit chronisch aan de diarree en ze spuugt regelmatig.

Eliminatie dieet mocht niet baten en Letterlijk elk soort voer van vegetarisch tot barf en alles wat daar tussen valt hebben we geprobeerd. Alle antibiotica en probiotica hebben we geprobeerd maar niks maakt haar beter en er is een periode geweest dat ik zelf bang was dat zij de ochtend niet zou halen. Ze was zo slap als een vaatdoekje.

Wilde niks eten en niks drinken tot t moment dat ik tegen alle dokters adviezen in besloot te stoppen met de toenmalige medicatie en na 24 uur begon ze eindelijk weer te drinken. Alle dierenartsen hebben haar opgegeven behalve het medisch centrum die staat te springen om uit te pluizen wat er nou daadwerkelijk met Nikki aan de hand is en hoe ze haar weer beter kunnen maken.

Maar tegen de tijd dat ik al het nodige geld bij elkaar gespaard heb ik al veel tijd verloren, aangezien verschillende artsen al spraken van enorme lange behandelduur en het veel geld zal kosten.

Ik wil Nikki niet in laten slapen, en wil hier letterlijk alles voor doen. Vandaar de vraag om HULP!

 

Met vriendelijke groet, 

Constandina van Den BergEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 240,00

Deze actie is gesloten.