Help Nikey zonder pijn te lopen!

Help Nikey zonder pijn te lopen! | Geld inzamelen
 
 

Stichting Kitty-Cat vraagt hulp voor kat Nikey
Dit is Nikey, een 8 maanden oud katertje die wat extra hulp nodig heeft.
Zoals je op de video kan zien, loopt hij erg moeilijk en heeft hij pijn. Graag willen we hem helpen, maar helaas hangt hier een prijskaartje aan.
Nikey kan alle hulp gebruiken om hem een gezonde en pijnloze toekomst te kunnen bieden. Daarom vraagt Stichting Kitty-Cat de hulp van het publiek in.

Hij is een lief aanhankelijk katertje, die graag op schoot komt knuffelen. Wij vinden dat hij het echt verdient om pijnloos te kunnen lopen, rennen en spelen!

Wat is er aan de hand?
Nikey heeft de diagnose "patella luxatie"gekregen. Oftewel: een losse of ontwrichte knieschijf. Lopen is hierdoor heel pijnlijk voor hem.
Helaas zit het probleem in beide knieschijven en zal dan ook aan alletwee geopereerd moeten worden.
Het is door de dierenarts aangeraden deze operatie snel uit te voeren om te voorkomen dat zijn knieschijven gaan slijten. Hij is nog heel jong dus hij heeft een goede kans van slagen.

Wat zijn de kosten?
De operatie kost €800,- per knie, dus in totaal  €1600,- Hij zal 2 keer geopereerd worden omdat ze per keer 1 knie aanpakken.

Wie zijn wij?
Wij zijn Stichting Kitty-Cat, een stichting zonder winstoogmerk die zwerfkittens opvangt en na medische zorg en opvoeding herplaatst naar gouden mandjes zodra ze sterk en oud genoeg zijn. Ook bestrijden wij overlast en kattenleed door wilde katten te castreren en te steriliseren. We werken met een team van opvanggezinnen en vrijwilligers die er iedere dag weer voor zorgen dat alle kittens goed terecht komen.
Voor meer informatie bezoek onze Facebook: Facebook Kitty-Cat
of onze website: Website Kitty-Cat

Hartelijk dank namens Nikey voor uw bijdrage!

Marion Heutinck
24-04-2021

Gisteren (vrijdag 23 april) is Nikey aan zijn 1e knie geopereerd. Ze hebben nieuwe kniebanden erin gezet.
Hij ligt nu in de bench uit te rusten en om te helen. Nikey is al een eind op weg dank zij alle donaties die hij mocht ontvangen!

De tweede knie zou over 3 weken geopereerd kunnen worden zodat hij daarna pijnloos is. Maar hiervoor is nog bijna 600 euro nodig. Blijf delen en geven!  Helpen jullie Nikey om ook aan de tweede knie geholpen te kunnen worden?


Marion Heutinck
19-04-2021

Update: eerste operatie gepland!
Vrijdag 23 april zal Nikey al geopereerd worden aan zijn eerste knie.
Hartverwarmend dat zoveel mensen gedoneerd hebben. Bedankt donateurs, jullie zijn helden!
We moeten nog slechts 36% voor de tweede knie. Blijf Nikey delen op sociaal media en dan kunnen we Nikey ook aan zijn tweede knie helpen!Marion Heutinck
14-04-2021

Al meer dan 31% voor Nikey!
Wat geweldig, we hebben op het moment van schrijven al meer dan 31% van het bedrag voor Nikey opgehaald.
Nikey vindt het geweldig en hoopt dat zijn operatie snel van start kan gaan.
We hopen dat jullie blijven geven en de actie ook delen op sociale media zodat Nikey de meeste kans maakt om het geld bij elkaar te krijgen!

Pootje van Nikey71 donaties
€ 1.325,00
Doel: € 1.600,00
82%

Deze actie is gesloten.