Help nepalese jongeren op een beter toekomst!

Help nepalese jongeren op een beter toekomst! | Geld inzamelen
 
 
Samen met mountain child care een 6 daagse quest trek lopen

Hallo allemaal, 

In april 2018 gaan we met de opleiding medewerker maatschappelijke zorg voor 2 weken naar Nepal toe om hier ontwikkelingswerk te doen! Hier is 2500 euro voor nodig!
Hierbij heb ik jullie hulp hard nodig!

Voor elke student die mee gaat naar Nepal, krijgt één Nepalese jongere een coaching traject van 1 tot 3 jaar. Dit houdt in dat ze samen met de jongere opzoek gaan naar een betere toekomst.

Ik ga deze 6-daagse Quest Trek ( 60 Kilometer) zelf ook lopen samen met de Nepalese jongeren en dit doen we samen met stichting mountain child care.

Wat doet Mountain Child Care?
Mountain Child Care vind dat ieder een bijzonder talent met zich mee draagt en daarom bieden zij straat en weesjongeren uit Nepal een persoonlijk leiderschapsprogramma aan. Omdat deze jongeren geen familie meer hebben om op terug te vallen en ook nog eens geen financiële middelen hebben is het moeilijk voor hen om hun hoofd boven water te houden.
Mountain Child Care neemt deze jongeren mee op een 6 daagse Quest Trek dwars door de Himalaya.

Tijdens deze Quest Trek gaan de jongeren op zoek naar hun talenten. Hiermee bieden zij de jongeren zicht op een goede toekomst, zodat zij leren hun talenten in te zetten in de maatschappij.

Voor meer informatie van de stichting: www.mountainchildcare.org

Alle kleine beetjes helpen voor een betere toekomst van een Nepalese jongere!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

8 donaties
€ 210,00
Doel: € 2.500,00
8%

Deze actie is gesloten.