Help Nepalese jongeren hun talenten in te zetten!

Help Nepalese jongeren hun talenten in te zetten! | Geld inzamelen
 
 
Door je donatie krijgen jongeren in Nepal de kans om hun dromen waar te maken.

In april 2018 vlieg ik naar Nepal om daar als vrijwilliger zo’n twee maanden mee te werken aan een heel gaaf project dat Nepalese weesjongeren begeleidt in de zoektocht naar hun talent. Dit doe ik bij de organisatie Mountain Child Care. Naast mijzelf, wil ik ook graag wat geld meenemen naar Nepal en daarvoor ben ik bezig met verschillende acties. En daarom schakel ik nu ook graag jullie hulp in!


Mountain Child Care
Mountain Child Care (MCC) is een aantal jaar geleden opgezet door Mark Simons en Marianne van Wetter als NGO. Vanuit de overtuiging dat iedereen een talent heeft, geeft Mountain Child Care Nepalese weesjongeren de mogelijkheid dit talent te ontwikkelen. Dit doen ze door hen mee te nemen op een Quest Trek. Een Quest Trek is een zesdaagse trektocht door de Himalaya, waarbij elke jongere onder begeleiding van een professioneel team zijn of haar persoonlijke ontwikkelingsplan opzet. Na terugkomst brengen ze dit plan in de praktijk aan de hand van coaching en een passende stage/werkplek. 

Mijn taak bij MCC wordt onder andere het begeleiden van jongeren bij het maken van hun persoonlijke ontwikkelingsplan, begeleiden bij het zoeken van stages/ werk en meehelpen met het organiseren van het vervolgtraject.

Inzamelingsactie voor Nepal
Voor het bedrag van €1950,- dat ik graag wil inzamelen, krijgen weesjongeren in Nepal de kans om hun dromen waar te maken. Van dit bedrag kunnen er namelijk jongeren mee op Quest Trek en meedoen aan het vervolgtraject. Via MCC worden Nepalese jongeren op een duurzame manier geholpen, omdat ze leren hoe ze zélf zichzelf verder kunnen ontwikkelen en betere kansen in het leven kunnen grijpen.

Alvast ontzettend bedankt!

 

Liefs,

FemkeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 10,00
Doel: € 1.950,00
0%

Deze actie is gesloten.