Help Natuurspeeltuin Terbregge voortbestaan

Help Natuurspeeltuin Terbregge voortbestaan | Geld inzamelen
 
 
De Natuurspeeltuin moet onderhouden worden en dat kost tijd en geld.

Natuurspeeltuin Terbregge is een stukje avontuurlijk buitenspelen in de wijk Nieuw-Terbregge in Rotterdam. De Natuurspeeltuin is dankzij eerdere financiële steun en bewonersinitiatieven ontwikkeld tot een fijn plek in het groen. Jarenlang hebben betrokken bewoners en een aantal experts met groene vingers de Natuurspeeltuin onderhouden en zijn er met enige regelmaat activiteiten georganiseerd.

Maar nu is het geld op. Bewonersinitiatieven worden niet toegekend voor onderhoud, terwijl een goed onderhouden en mooie, veilige en fijne Natuurspeeltuin het speelplezier bevordert - en zelfs mogelijk maakt. Iedereen die de Natuurspeeltuin kent en er (met zijn kinderen) geweest is, weet dat spelen in en met natuurlijke elementen voor een totaal andere beleving zorgt dan spelen in een 'standaard speeltuin' met schommel en glijbaan.

Wij willen dat alle kinderen in de buurt nog lang van de Natuurspeeltuin kunnen genieten. Daarvoor hebben we financiële hulp nodig. Om groenonderhoud te plegen, om de waterpomp te onderhouden, om weer nieuw zand te storten etc. Want was is er leuker dan met water en zand spelen in een natuurspeeltuin die niet overwoekerd wordt door bramen en brandnetels?

Help Natuurspeeltuin Terbregge voortbestaan en doneer voor ons onderhoud! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 190,00
Doel: € 2.500,00
7%

Deze actie is gesloten.