Help Nancy weer werken als hondenfysiotherapeute

Help Nancy weer werken als hondenfysiotherapeute | Geld inzamelen
 
 
Help Nancy weer op weg

Terwijl Nancy een van haar grootste hobby's aan het beoefenen was, namelijk agility met haar hondjes, is ze slachtoffer geworden van diefstal. Hierbij is een elektrotherapie apparaat gestolen uit haar auto. Dit apparaat wordt gebruikt bij fysiotherapie behandelingen, in dit geval voor de behandeling van honden. Nancy is namelijk hondenfysiotherapeute en heeft al vele honden weer op de been geholpen met haar behandelingen. Het is dan ook een groot gemis dat ze het nu zonder haar elektrotherapie apparaat moet doen...

Inmiddels is het duidelijk geworden dat ze geen steun hoeft te verwachten van de verzekeringsmaatschappijen. Zij verwijzen naar elkaar, maar de eindconclusie blijft hetzelfde... geen van de verzekeraars wil haar helpen! Dit betekent dat Nancy zelf een nieuw apparaat zal moeten aanschaffen, maar deze zijn niet goedkoop.

Omdat Nancy altijd klaar staat om andere mensen te helpen, is deze doneeractie opgezet om haar een steuntje in de rug te geven! Hopelijk kunnen we haar helpen aan een nieuw apparaat en kan ze nog veel honden (en baasjes) blij maken in de toekomst.

Wie helpt Nancy weer aan het werk? Alle kleine beetjes helpen!

Hartelijk bedankt!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
59 donaties
€ 800,00
Doel: € 1.000,00
80%

Deze actie is gesloten.