Help Nagham aan een betere toekomst

Help Nagham aan een betere toekomst | Geld inzamelen
 
 
Help Nagham en haar ouders voor nieuwe onderzoeken of medicijnen.

Dit vrolijk, lief meisje heet Nagham.

Nagham is mijn nichtje uit Libanon. 

Zij 12 jaar oud en zit vol met energie. Nagham woont samen met haar ouders en broers en zus in Libanon. Nagham heeft een probleem, namelijk dat ze verstandelijk 2-3 jaar oud is. Zoals we allemaal weten biedt een land zoals Libanon niet de juiste steun voor mensen zoals Nagham. Haar vader werkt hard voor zijn hele gezin, maar natuurlijk heeft hulp voor Nagham wat extra geld nodig. Ziekenhuizen, dokters, medicatie is hier niet echt ideaal plus enorm prijzig. Sociale zekerheid zoals in Belgie of Nederland bestaat hier ook niet.

Nu zij lichamelijk begint te puberen dus ook gaat menstrueren gaat dit alles moeilijker maken doordar zij niet zindelijk is. Daardoor willen ze graag een operatie laten uitvoeren zodat zij hier geen extra last door zou krijgen. Ook zoeken we een oplossing om voor haar te kunnen zorgen wanneer haar ouders in de toekomst dit niet meer zouden kunnen doen voor haar. 

Daarom ik op het idee kwam om een crowdfunding te starten om Nagham en haar ouders te helpen om eventueel verdere onderzoeken/ingrepen te sponseren en moest het goed gaan mischien dokters in het buitenland op te kunnen zoeken. Natuurlijk zou dit enorm kostelijk worden, en zoals hierboven al vermeld is kunnen haar ouders dit onmogelijk financieren. Hierbij hoop ik dat er mensen zijn die dit lezen,  en iets goed willen doen voor een ander. Nagham en vooral haar moeder heeft jullie hulp hard nodig. Elke euro zou van harte welkom zijn! 

Hopelijk leven jullie mee in mijn tante en mijn nichtje's situatie. Als dit doel zou worden bereikt weet ik honderd procent zeker dat Nagham en haar familie goed zou kunnen worden geholpen. En 1 ieder van hun zou jullie enorm dankbaar zijn! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 95,00

Deze actie is gesloten.