Help Music for Moria te blijven bestaan

Help Music for Moria te blijven bestaan | Geld inzamelen
 
 
Help ons onze onkosten te vergoeden zodat we concerten kunnen blijven organiseren!

Hallo!

Wij zijn Music for Moria en organiseren concerten om geld op te halen voor de vluchtelingen op Lesbos. Na de brand in september, waarbij kamp Moria bijna helemaal afbrandde, konden we niet toekijken en moesten we wat doen. Wij, een groep (ex-) muziektherapie studenten die allemaal in Moria hadden gewerkt via organisatie Connect by Music, kwamen bij elkaar om een benefiet concert te organiseren in Enschede. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een movement waarbij veel mensen zich al hebben aangesloten en waardoor er al zes concerten zijn geweest in Duitsland en Nederland. Dit doen we om bewustzijn te verspreiden over de situatie op Lesbos, om een statement te maken en om geld op te halen voor 'Home for All', een NGO dat voedsel bereidt en uitdeelt aan de vluchtelingen op het eiland. 

Tot nu toe is het zo dat wij mensen om donaties vragen die direct over gemaakt kunnen worden naar Home for All. Zo houden we het zo transparant mogelijk. Alles wat we tot nu toe gedaan hebben, was op vrijwillige basis met eigen investeringen. Nu we groeien en nog steeds concerten organiseren, willen we ook onze onkosten kunnen vergoeden. Denk bijvoorbeeld aan reiskosten, kosten voor de website, kosten voor flyers of posters en natuurlijk kosten voor een maaltijd voor onze artiesten. 

Om deze kosten in ieder geval voor de komende twee concerten (waaronder een livestream zondag 22 november om 15.00) te kunnen dekken, vragen we jou te doneren zodat wij verder kunnen met dit prachtige en nodige werk. 

Wil je meer over ons weten? Kijk op www.music4moria.com 
Wil je ons volgen op sociale media over de laatste updates? Kijk op Facebook  en Instagram

Heel erg bedankt alvast en tot snel bij één van onze concerten! 

Namens het Music for Moria teamEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 650,00
Doel: € 500,00
130%